23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Priserne er banket i bund på Heavy Duty dækservicepakker.

- Få topkvalitetsudstyr til en fantastisk pris! Har du brug for effektive og pålidelige dækservicepakker til dine tunge køretøjer? Så er det nu du skal slå til!

Vi ønsker at gøre det overkommeligt for dig at investere i det bedste udstyr, der vil hjælpe dig med at gøre din dækservice til en leg, selv når det kommer til de største og mest krævende køretøjer.

Derfor har vi banket priserne helt i bund, på vores HD dækservicepakker – som starter fra kun 59.000,-

Ja, du læste rigtigt! Kun 59.000,-!

Vi forstår vigtigheden af at have det rette udstyr til rådighed for, at udføre en effektiv og pålidelig dækservice, der kan håndtere selv de mest besværlige opgaver.

Derfor tilbyder vi hele 6 forskellige dækservicepakker, der er skræddersyet til at imødekomme behovene i Heavy Duty branchen. Uanset om du arbejder med lastbiler, entreprenørmaskiner eller andre tunge køretøjer, har vi den rette pakke til dig.

Men det er ikke alt!

Vi har også tilføjet en ekstra krølle på halen ved at inkludere vores innovative sikkerhedspumpebure i nogle af vores pakker.

Med vores sikkerhedspumpebure får du maksimal sikkerhed, ved den livsfarlige oppumpning af store hjul – uden at gå på kompromis med præcision og kvalitet, selv på de største hjul.

Tag et kig på vores imponerende udvalg af dækservicepakker til Heavy Duty køretøjer og find den, der passer bedst til dine behov.

Vores tilbud er kun gyldige indtil 31. maj 2023, så skynd dig, før det er for sent.

Klik her for at se alle vores spændende pakker og få mere information om vores produkter til Heavy Duty køretøjer.

 

Brug for sparring i valget af udstyr?

Vil du være sikker på, at du ender med det helt rigtige Heavy Duty dækserviceudstyr – så skal du have fat i Jeppe eller Per.

De svarer gerne på alle dine spørgsmål og får afdækket dine behov, så du kommer hjem med det helt rigtige grej – ikke for meget, og ikke for lidt.

Kontakt dem på telefon eller e-mail, som angivet nedenfor.

Jeppe Jørgensen
Telefon: 81 40 66 22
Mail: jege@flex1one.dk


Per Beck
Telefon: 51 22 03 55
Mail: pbe@flex1one.dk

Pssst...
Vi har også andre messetilbud (som også udløber 31. maj) - dem kan du se her

FLEX1ONE A/S
Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27448992
P nummer: 1010223365

Kontaktperson

FA
FLEX1ONE A/S
salg@flex1one.dk

Send til en kollega

0.109