23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimer din distributions- og grossistvirksomhed med en avanceret B2B-webshop

TrueCommerce tilbyder en skræddersyet platform, der er designet til at imødekomme behovene i distributions- og grossistindustrien.

TrueCommerce B2B-platform bliver brugt af førende distributører og grossister på tværs af mange sektorer, herunder tøj, mad, elektronik og catering, for at øge salget, effektiviteten og kundeservicen.

B2B-kunder forventer i stigende grad den samme hastighed, præsentation og effektivitet, som man ser på B2C-markedet, og B2B-e-handel har nu evnen til at øge salget ved at imødekomme disse forventninger.

Mange B2B-kunder placerer gentagne ordrer med meget lignende produkter og mængder. Ved at give værktøjer til at fremskynde denne proces øges salget.

Når man som B2B-virksomhed sælger sine varer online, gør man bestillingsprocessen nemmere, ved at tillade ordrer gennem produktkoder, CSV-filer med lagerbeholdning. Skræddersyede priser og krydssalg vil alt sammen være tilgængeligt for dine kunder.

En B2B-webshop giver mange muligheder for den enkelte virksomhed.

En B2B-webshop kan blandt andet:

  • effektivisere selv de mest komplekse ordrer
  • øge antallet af ordrer 
  • øge selvbetjeningen
  • og meget mere!

Du får altså en webshop med den velkendte brugerflade, men med alle de nødvendige funktioner der kendetegner et B2B-salg.

Du kan læse mere om vores B2B-webshop her!

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW
Anita Godsk Waaben
Marketing Manager
+45 51205524 Anita.Waaben@truecommerce.com

Send til en kollega

0.047