23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtighedskonference 2023 | Gør din bæredygtighedsindsats konkret

Glæd dig til at høre om "Gør din bæredygtighedsindsats konkret - fra strategi til handling" af Ole Overgaard, Lead Auditor, Bureau Veritas.

"Vi kender alle til strategier, som aldrig er kommet udover skrivebordets trygge rammer. Hør hvordan du undgår, at dit og virksomhedens arbejde med bæredygtighed ender på samme måde.

Hvis I vil arbejde seriøst og relevant med bæredygtighed skal fokus primært være på jeres udviklingsaktiviteter, indkøb hos leverandører og naturligvis, hvordan I fremstiller og transporterer jeres varer og tjenesteydelser.

Til det kræves stor viden om bæredygtige trends og viden om nye teknologier fra leverandører, brancher og ikke mindst kundernes fremtidige forventninger til jer – og om I strategisk tør udfordre jeres måder at arbejde på i dag."     

- Ole Overgaard, Lead Auditor hos Bureau Veritas

På Bureau Veritas Bæredygtighedskonference 2023 kan du høre Ole Overgaard fortælle meget mere om arbejdet med strategi og løbende forbedringer, men også hvordan man kan bygge ESG’ere og bæredygtighedspræstationer ind i sin kommunikation.

Vi glæder os til at se dig på Bureau Veritas Bæredygtighedskonference 2023, som afholdes torsdag den 8. juni 2023 hos Werkstatt i København K.

Tilmeld dig i dag...

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.031