23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hans Følsgaard A/S får nyt logo og samler brandidentiteten

Teknikvirksomheden, der sidste år kunne fejre 100-års jubilæum, samler forretningens visuelle identitet og branding efter en årrække med massiv vækst.

Vækst på tværs af industrier, brancher og landegrænser har resulteret i, at Hans Følsgaard nu består af en række afdelinger med hver sin visuelle identitet. I takt med implementeringen af et meget bredt sortiment af produkter og services, kan virksomheden betragtes som totalleverandør på det el-tekniske område. 
For at vise bredden og understøtte identiteten som TeknikPartner, introducerer virksomheden nyt logo og fælles brandidentitet på tværs af alle lande virksomheden opererer i. Logo og branding ensrettes, så kunderne bedre kan genkende Følsgaard som en samlet virksomhed med mange tekniske kompetencer under ét tag.

Følsgaards CEO Bent Madsen uddyber om den nye branding:  

”I forbindelse med vores seneste strategiarbejde gennemførte vi en lang række kundeinterviews og undersøgelser og fandt frem til, at ganske få kunder har et tilstrækkeligt kendskab til hvad vi som virksomhed kan tilbyde. Det, samt behovet for at samle vores virksomhed under ét navn og brand uanset geografisk placering, har været årsagen til fornyelse af vores brand identitet. Vi kan så meget, men vi skal blive meget bedre til at fortælle vores kunder det.”

Med den nye hjemmeside og det nye logo vil det frem over være nemmere for kunder, at få overblik over den brede portefølje af produkter og services Følsgaard tilbyder.

Udover vores nye visuelle identitet har intet ændret sig. Vores sande DNA handler fortsat om at være iværksættere med stor teknisk ekspertise, og vi er stadig en flok dedikerede mennesker, der hver dag arbejder passioneret og løsningsorienteret med vores kunders udfordringer.

Se mere på www.folsgaard.com

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

MR
Mads Rønnov
mro@folsgaard.com

Send til en kollega

0.048