23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev innovative arkitektprojekter med minimalt klimaaftryk

I løbet af sommerferien, fra den 10. juni til den 13. august 2023, inviteres du til at besøge et inspirerende udstillingsområde midt i København (Søren Kierkegaards Plads 1, København K), hvor du kan opleve 3 visionære arkitekturprojekter opført som pavilloner. 

Denne unikke udstilling præsenterer banebrydende byggeløsninger og nytænkning inden for bæredygtigt byggeri. Ved at introducere spændende koncepter og tilgange, der kan reducere klimaaftrykket fra nybyggede boliger med op til 75%, viser dette projekt vejen mod en mere miljøvenlig fremtid.

Området er omgivet af en smuk grøn park, der skaber den perfekte kulisse for udstillingen. Her kan besøgende tage på en inspirerende rejse og få historien om klimavenlige byggematerialer og innovative metoder. På informationsplancher i udstillingsområdet kan du også finde baggrundsinformation om det inspirerende initiativ, der danner grundlaget for udstillingen "Boligbyggeri fra 4 til 1 planet".

Projektet vil også blive fremhævet som en del af det officielle UIA-program. Anerkendte organisationer som Realdania, VILLUM FONDEN og Det Kongelige Bibliotek vil bidrage til at fortælle historien om dette arkitektoniske mesterværk og dets betydning. Ved siden af hver pavillon vil du finde informationsstandere, hvor arkitekterne bag 4til1-boligkoncepterne samt projektpartnere, leverandører og byggematerialeleverandører vil blive præsenteret. I løbet af de otte uger, hvor pavillonerne står på pladsen, vil der blive afholdt en række events, hvor fremtidens bæredygtige byggeri vil blive diskuteret med udgangspunkt i de imponerende værker.

Vi opfordrer alle interesserede til at besøge de forskellige pavilloner på udstillingen, der løber fra den 10. juni til den 13. august 2023. Det er både lærerigt og god inspiration og bestemt et besøg værd – også hvis du har familien med.

Et af de bemærkelsesværdige arkitekturprojekter, som er blevet realiseret, inkluderer en tagbeklædning i stål fra DS Stålprofil, der ikke blot bidrager til æstetikken, men også har lang levetid, samt en unik evne til at modstå korrosion. Der skabes dermed en moderne og karakteristisk udseende tagløsning, der passer perfekt til den arkitektoniske helhed. I kombination med helt anderledes byggematerialer sættes nye standarder for, hvordan du med flere fordele kan anvende stål i dit byggeri.

Få en oplevelse, hvor du kan udforske fremtidens byggerier og opdage de nyeste trends indenfor innovative og klimavenlige løsninger.

DS Stålprofil A/S
Andrupvej 9
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130944
P nummer: 1007339956

Send til en kollega

0.046