23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Heavy duty inground lift - Fleksibel lift skræddersyet til dine behov

Køretøjer bliver mere og mere kompakte, og det giver professionelle autoværksteder nye udfordringer. Udfordringer, der kun bliver større i fremtiden.

Det er afgørende at mekanikere har let adgang til alle dele af de stadigt mere kompakte køretøjer.  Det rigtige udstyr hjælper
ikke kun med at øge værkstedets effektivitet og kvalitet af reparationer, men har også en direkte effekt på mekanikernes arbejdsforhold, ergonomi og sikkerhed.

Derfor tilbyder AC Hydraulic en sikker, ergonomisk og effektiv løsning, der hjælper dig med at indfri de stigende krav til et moderne autoværksted. Inground liften har revolutioneret værkstedernes mulighed for at servicere køretøjer af alle typer, størrelser og former. Designets fleksibilitet gør det muligt at opdele lifte med 3 søjler eller mere i grupper og bruge dem som uafhængige lifte.

Det giver dig total frihed til at servicere et kontinuerligt flow af forskellige køretøjer. Dit team af mekanikere har mulighed for at arbejde side om side på forskellige opgaver, sikkert og uden begrænsninger.

Fremtidssikret værksted
Med afsæt i mere end 60 års ekspertise og et ønske om at levere kompromisløse produkter er inground liften konstrueret til at møde dine specifikke krav og fremtidsikre dit værksted. At vælge den rigtige størrelse lift handler om at overveje dine nuværende og fremtidige løftebehov. Hvad får du brug for fremadrettet?

Liften kan tilpasses med op til 8 søjler, der hver har en kapacitet på 15 tons. Liften leveres med alle søjler bevægelige eller med
1 søjle fastmonteret. Mindsteafstanden mellem søjlerne kan justeres helt ned til 1300 mm. Standard er 2100 mm.

Heavy Duty Inground lift  - Højdepunkter:

  • Trådløs fjernbetjening
  • Kontrolpanel med touch-screen
  • Robust rullejalousi, der kan modstå 7 t
  • Plant værkstedsgulv
  • Verdens længste garanti
  • Softwareopdateringer og fjernsupport
  • Automatisk positionering

Læs mere om heavy duty inground liften her.

AC Hydraulic A/S
Fanøvej 6
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK23924919
P nummer: 1001567396

Kontaktperson

LS
Lars Storgaard
ls@achydraulic.com

Send til en kollega

0.047