23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EDiA XL har vundet en prestigefyldt Red Dot Designpris!

Vi er glade for at kunne fortælle, at den elektriske EDiA XL er blevet hædret for sit rene og moderne design og enestående ergonomi.

EDiA XL vinder den internationale Red Dot-designpris

Mitsubishi Forklift Trucks femte Red Dot, fuldender trioen af titler for EDiA-serien

Den elektriske gaffeltruck EDiA XL fra Mitsubishi Forklift Trucks, har vundet sin anden pris inden for de seneste måneder, med udnævnelsen som vinder af Red Dot-designprisen 2023.

EDiA XL er i den grad en ny generation af gaffeltrucks, som går skridtet videre for hvad der er muligt for elektriske trucks. Den tilbyder langt højere performance og produktivitet end modeller med forbrændingsmotorer, takket være banebrydende innovationer såsom AutoBoost og Adaptive Lift Control, kombineret med de grønne og effektive fordele ved el kørsel. Red Dot-juryen var yderst imponerede over EDiA XLs rene, moderne design og enestående ergonomi, som skaber en utrolig, førerfokuseret truck. 

Og ergonomi har faktisk været en af hovedårsagerne bag alle EDiAs priser, hvilket fremhæver Mitsubishi Forklift Trucks engagement i at sikre truckførernes ve og vel, selv gennem de længste vagter.

Læs hele nyheden her: www.mitsubishi-forklift.dk/edia-xl-vinder-red-dot

Mitsubishi Forklift Trucks - Logisnext Denmark A/S
Greve Main 19
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25019946
P nummer: 1003013788

Send til en kollega

0.047