23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FORCE Certification A/S tilbyder nu lovpligtig elevatorinspektion

Pr. 1. juli kan du få foretaget lovpligtig inspektion af elevatorer og rulletrapper hos FORCE Certification A/S.

FORCE Technology koncernen overtog pr. 1. februar alle medarbejdere og aktiviteter i KIWA Inspecta A/S. Dermed fik datterselskabet FORCE Certification mulighed for bl.a. at udbyde lovpligtige elevator-inspektioner. Men det krævede at akkrediteringen skulle på plads først, og det er den kommet nu.

Derfor kan FORCE Certification A/S pr. 1. juli 2023 tilbyde uafhængig inspektion og afprøvning af alle typer af elevatorer, rulletrapper og løfteplatforme mv. jf. Arbejdstilsynets bekendtgørelse 461 af 23/05/2016 som en ud af fire leverandører i Danmark.

Siden FORCE Technology overtog KIWAs aktiviteter 1. februar 2023, har vi arbejdet hårdt på at få akkrediteringen på plads. Det er nu lykkedes, og vi er glade for, at vi nu kan tilbyde lovpligtig inspektion af bl.a. elevatorer”, fortæller Niels Ovesen, direktør i FORCE Certification stolt.

FORCE Certification udfører inspektioner på alle niveauer, lige fra opstillingskontrol, tilstandsvurdering, energimålinger, periodisk inspektion, konstruktionsgennemgang og moderniseringer.

Uvildighed
FORCE Certification A/S er akkrediteret jf. danske nationale regler og udpeget EU notified body til at udføre inspektioner.

Derfor har du som kunde garanti for, at opgaverne løses både uvildigt og med stor troværdighed.

Har du spørgsmål eller er interesseret i at vide mere om elevatorinspektion, kontakt Niels Ovesen.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

NO

Send til en kollega

0.032