23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Blåkläder Arbejdstøj klar med 2023-katalog

Forventningen er næsten på højde med julekatalogerne, når Blåkläder frigiver årets nyheder. Og nu er det nye katalog her endelig – med fokus på klassikerne og alt det nye inden for kvalitet, funktionalitet, design og holdbarhed.

Dette års katalog (læs/bestil kopi her) indeholder alle de kendte Blåkläder-ikoner i nye, forbedrede udgaver, men også masser af innovation iblandet en kombination af funktionalitet, holdbarhed, design og komfort. Her er et overblik over de nyheder, vi er mest stolte af i år:

SIKKERHEDSFODTØJ – en af vores største investeringer er den nye serie af højkvalitets og skadesforebyggende sikkerhedsfodtøj, hvor vi i 2023 har føjet adskillige nye modeller og serier til sortimentet.

NY INDUSTRIKOLLEKTION – Blåkläder udvider rækken af stretch-modeller til industrien med en helt ny kollektion i komfortabelt og slidstærkt bomuldskanvas med fleksibelt 2-vejs-stretch. Kollektionen bygger videre på vores 2022-serie af industrielt vaskbare, rivstærke og meget komfortable modeller.

UDVIDET KVINDEKOLLEKTION – vi fortsætter med at producere arbejdstøj, der er specielt designet til kvinder inden for håndværksfagene. År for år udvider vi kvindekollektionen, og den er allerede noget af det mest omfattende, der findes på markedet.

FRYGT INTET – uanset vejret kan du være sikker på total beskyttelse med Blåkläders ultimative vinterkollektioner inden for multinorm og hi-vis klasse 1, 2 og 3. Vores nye og omfattende kollektion er ensbetydende med maksimal komfort, funktionalitet, holdbarhed og beskyttelse mod barske vind- og vejrforhold.

- GOD LÆSNING - 

For yderligere information, kontakt venligst:

René Christiansen, Country Manager, Blåkläder Workwear Danmark, tlf. 21 77 02 94 / Rene.Christiansen@blaklader.com

Presseservice og billeder: Jacob Lange, Lange PR, tlf. 20 76 30 20 / jacob@langepr.dk

Om Blåkläder

Blåkläder, der blev grundlagt i Sverige i 1959, udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sko til alle faggrupper med høje krav til funktionalitet, kvalitet og design. Virksomheden sælger sine produkter i 20 lande, og det danske hovedkontor ligger i Støvring syd for Aalborg. Blåkläder producerer godt tre millioner stykker arbejdstøj på Sri Lanka og i Myanmar om året og lægger meget stor vægt på ansvarlighed – ikke blot i valget af materialer, men hele vejen rundt i forsyningskæden fra produktion til slutkunde. Med datterselskaber i Europa og USA, agenter i Japan, Schweiz og Island og en årlig omsætning på to mia. svenske kroner (2021) er Blåkläder en af verdens førende producenter og det største brand inden for arbejdstøj i Norden.

Læs mere på www.blaklader.com

Blåkläder Workwear ApS
Juelstrupparken 10A, 1. tv.
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33369409
P nummer: 1016518561

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047