23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Køb din vaskekemi online hos Wennstrom

Besøg Wennstrom's nye webshop og få login allerede idag. Her kan du bestille vaskekemi fra Dr. Stöcker samt tilbehør og reservedele til bilplejemaskiner fra MTM Hydro.

Klik her for at besøge vores webshop https://shop.wennstrom.com

Du finder disse produkter på webshoppen

Vi samarbejder med en af Europas førende producenter af vaskekemi og har en bred palet af kvalitetsprodukter indenfor alle typer af kemi. Du finder hele vores serie af Svanemærket vaskekemi fra Dr. Stöcker og basis vaskekemi, som giver grunding rengøring og flot gloss. 

Derudover har vi udvalgt de mest gængse reservedele og tilbehør til bilplejeprodukter fra MTM Hydro, der har Europas største sortiment af bilplejemaskiner. 

Vi udvider løbende vores sortiment af produkter på webshoppen, og vi fejrer åbningen med ekstra gode tilbud hele juli, august og september måned – så besøg vores nye shop og få et login allerede i dag

Sådan får du et login til webshoppen

Klik her https://shop.wennstrom.com/kontakt/ og udfyld formularen på denne side, så skal vi nok sørge for resten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - og hold dig opdateret på nyheder fra Wennstrom

Som noget nyt kan du nu også tilmelde dig vores nyhedsbrev via e-mail. Det gør du ved at udfylde formularen her: https://shop.wennstrom.com/nyhedsbrev-gaest/ 

Så snart du har tilmeldt dig via formularen, vil du modtage en mail, hvor vi beder dig bekræfte dig tilmelding endeligt. På den måde kan du også holde dig opdateret om nyheder og andre relevante informationer fra Wennstrom. Du vil modtage vores nyhedsbrev ca. 1-2 gange om måneden.

Vi hjælper dig hele vejen

Vores Salgsteam er naturligvis klar til at give dig en introduktion til webshoppen og guide dig, såfremt du har brug for det, og du er altid velkommen til at række ud til os.

Wennstrom Wash Systems A/S
Industrivej 17-19
7430 Ikast
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16864277

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031