23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GLASURIT øger sit engagement i at støtte unge lakerere på EuroSkills2023 Gdańsk, Polen

BASF intensiverer sit engagement i udviklingen af unge talenter inden for autolakering. Alle deltagere ved EuroSkills Gdańsk i Polen vil bruge produkter fra Glasurit, BASF's premium-lakmærke og officiel Global Industry Partner for WorldSkills International. Bæredygtige, digitale løsninger og topmoderne uddannelse vil blive brugt til at udvikle den næste generation af autolakerer i verdensklasse og gøre dem klar til WorldSkills finalen i Lyon, Frankrig, i 2024.

- Hos Glasurit står vi bag mottoet #UnitedBySkills WE CAN CHANGE THE WORLD, og vi fortsætter med at støtte kompetenceområdet autolakering. Vi ønsker at skabe interesse og begejstring for malerfaget blandt unge, talentfulde mennesker. Glasurit støtter helhjertet erhvervsuddannelser på skoler rundt om i verden for at hjælpe med at hæve standarden for uddannelse og udvikling af autolakerer. "Vi er glade for at fortsætte vores støtte til WorldSkills 2023 som en vigtig kanal til at tiltrække unge talenter på kort og lang sigt," siger Roar Solberg, Vice President Sales EMEA, South Africa and Middle East. 

Den ottende udgave af EuroSkills, det europæiske mesterskab for unge fagfolk, finder sted for første gang i Gdańsk, Polen. Glasurit støtter konkurrencen i kategorien autolakering, hvor otte finalister, alle under 25 år, fra Danmark, Frankrig, Tyskland, Finland, Norge, Polen, Spanien og Storbritannien vil demonstrere deres faglige færdigheder. Arrangementet starter den 5. september.

- Vi er meget stolte af at være partner i arrangementet. Unge lakerere vil ikke kun præsentere deres viden og færdigheder i praksis, men vil også få mulighed for at vise deres kreativitet, bruge digitale værktøjer til lakering og samtidig teste deres fokus på sikkerhed og brug af værnemidler. En god lakerer er en håndværker med kunstnerisk flair, og vi er spændte på at se, hvad disse talentfulde mennesker kan gøre, siger Tomasz Sroczyński, Country Manager Poland BASF Coatings Services.

Om Glasurit Autolak

Under Glasurit-brandet markedsfører BASF et omfattende sortiment af autolaksystemer med fokus på miljøeffektive vandbaserede baselak og high-solids lakker.  Ved at bruge disse systemer kan alle lovmæssige krav om reduktion af opløsningsmidler overholdes overalt i verden, og med hensyn til udseende og holdbarhed opfylder produkterne de samme kvalitetsstandarder som opløsningsmiddelbaseret lak. På dette område tilbyder virksomheden en bred vifte af tjenester til støtte for sine kunder. Glasurit Autolak er godkendt af de fleste af de førende bilproducenter til eftermarkedsreparationer verden over og valgt af dem på grundet farveekspertise.

Mere information: Glasurit.com/dk

Om BASF's Coatings-division

BASF's Coatings-division er en global ekspert i udvikling, produktion og markedsføring af innovative og bæredygtige OEM- og reparationslakker til biler, dekorative malinger samt anvendte overfladebehandlinger til metal-, plast- og glassubstrater i en bred vifte af industrier. Denne portefølje suppleres af "Beyond Paint Solutions", som muliggør nye anvendelser med innovative overflader. Vi skaber avancerede performance-løsninger og driver performance, design og nye applikationer for at imødekomme vores partneres behov over hele verden. BASF deler færdigheder, viden og ressourcer fra tværfaglige og globale teams til gavn for kunderne ved at drive et samarbejdsnetværk af anlæg i Europa, Nordamerika, Sydamerika og Asien og Stillehavsområdet. I 2022 opnåede Coatings-divisionen et globalt salg på omkring 4,22 milliarder euro.

 

Løsninger ud over din fantasi - Coatings by BASF. For mere information om BASF's Coatings-division og dens produkter, besøg www.basf-coatings.com.

Pressekontakt: 

Michael Wiborg

Regional Marketing Manager Nordics, UK, Poland

Mobile: +45 20 81 10 89, Email: michael.wiborg@basf.com

 

Glasurit Autolak
Kalvebod Brygge 45, 2.,
1560 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10077214
P nummer: 1008817703

Kontaktperson

MW
Michael Wiborg
Regional Marketing Manager Nordics, UK, Poland
michael.wiborg@basf.com

Send til en kollega

0.047