23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ses vi til Bæredygtige Varebiler 2023?

Solarvan.pro vil være tilstede når årets Bæredygtige Varebiler løber af stablen den 13.-14. September

Den grønne omstilling er i fokus til Bæredygtige Varebiler 2023. I år vil teamet være “Det kan lade sig gøre”, hvor fokus vil være på den konkrete omstilling, og hvordan bilflåder løbende udskiftes mest effektivt til en mere bæredygtig løsning

Bæredygtige varebiler
Hvert år afholdes Bæredygtige Varebilers konference i Ejby, en begivenhed, der tematiserer miljøvenlige transportmuligheder. En begivenhed, som samtidigt giver mulighed for at opnå en dialog blandt alle interessenter.

Igen i år vil deltagerne være top 100 virksomheder målt på flådestørrelse, samt landets 98 kommuner. Til konferencen vil den samlede flåde som de inviterede deltagere repræsenterer være på over 80.000 varebiler, hvilket står for 528.000 tons CO2 udledning årligt.

En grønnere fremtid
For at fremme den grønne omstilling i vores branche er det afgørende, at toneangivende aktører kører forrest og leder vejen, for at inspirere andre til at følge deres eksempel og lave et grønt gearskifte.

– Hos Solarvan.pro forstår vi vigtigheden af at være frontløbere inden for grøn omstilling og bæredygtig transport. Vi er fuldt bevidste om vores ansvar og ser med spænding frem til at deltage i dialogen om endnu mere bæredygtige løsninger. Vi ser også frem til at præsentere vores avancerede solcelleteknologi, som aktivt bidrager til at fremskynde den grønne omstilling, fortæller Karl Andreassen, CEO hos Solarvan.pro.

Miljøvenlig kørsel: En vindende beslutning
Takket være vores løsning er det faktisk muligt at køre grønt og samtidig opnå en væld af fordele, både når det gælder effektivitet og økonomiske besparelser.

Vores solcelleløsning er ikke blot en pålidelig og miljøvenlig strømkilde, men den giver dig også mulighed for altid at have grøn strøm til dit håndværktøj, takket være den indbyggede 230V i køretøjet. Dette sikrer ikke kun øget effektivitet og uafhængighed, men reducerer også markant brændstofforbrug og slid på batteri og generator.

Nysgerrig på mere?

Find Solarvan.pro
Mød os på stand nr. 7, hvor vi står klar til at vise vores grønne løsninger. På standen har du blandt andet mulighed for at udforske vores innovative plug and play solcelleløsning samt vores blackbox der indeholder det nyeste inden for BMS (batteristyringssystem), samt indbygget inverter på 3000W ren sinus.

Arrangementet finder sted i Ejby og tilmelding skal ske via tilmeldingssiden, som du finder her.

Download vores katalog her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.032