23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CIGS-solceller pryder Nettrælastens nye kontorbygning i Bording

Se, hvordan Nettrælasten i Bording har integreret en plug and play solcelleløsning på deres nye kontorbygning, der kombinerer æstetik og bæredygtighed

I sommeren 2005 blev spiren til Nettrælasten sået. Fra en beskeden begyndelse i Ikast, hvor virksomheden fandt sit første fodfæste i lokaler fra et nedlagt fragtfirma, var væksten ustoppelig. Allerede efter den første sæson blev behovet for mere plads tydeligt. Den korte afstand mellem drøm og handling ledte til beslutningen om at opføre et helt nyt domicil langs den midtjyske motorvej. 

Resultatet? En imponerende lager- og kontorbygning på 1500 m² og et udenomsareal på 5500 m², der stod klar til brug den 1. januar 2007. I februar 2010 skiftede virksomheden domicil til Bording og blev en stolt del af Brejnholt gruppen.

CIGS-solceller fra start til slut

For Nettrælasten i Bording, som er ejet af Brejnholt gruppen, var solceller ikke blot en overvejelse, men en grundlæggende prioritet. Den grønne vision strakte sig fra start til slut. Allerede i planlægningsfasen var solceller en ufravigelig del af visionen. Huset blev ikke blot tegnet med solcellerne som en eftertanke, men som en integreret del af bygningens sjæl.

Æstetik og teknologi i harmoni

Det var ikke bare et spørgsmål om at tilføje solceller; det handlede om at indbygge dem på en måde, der ikke kompromitterede æstetikken. Derfor var der en omhyggelig proces med at kredse om hvert enkelt aspekt - både indvendigt og udvendigt.

I samarbejde med Areco Profiles og Solarroof.pro har Nettrælasten i Bording nu succesfuldt implementeret et omfattende solcelleanlæg på deres nye kontordomicil. Dette partnerskab var ikke blot rettet mod at tilføje grøn energi, men også mod at skabe en optimal strømforsyning, der opfylder behovene på kontoret samt muliggør elbilopladning – uden at gå på kompromis med æstetikken.

Vi ønsker Nettrælasten stort tillykke med det nye domicil og takker for det fremragende samarbejde.

Drømmer du om en æstetisk solcelleløsning?

Læs mere her.

For yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.063