23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hør Max Hunt fortælle om hans valg af solceller

Max Hunt har fjernet de konventionelle krystallinske solpaneler fra sin container og har i stedet investeret i den banebrydende CIGS-solcelleteknologi.

I en tid, hvor markedet er fyldt med tvivlsomme produkter, bliver mange vildledt af forkert teknologi og fejlagtigt tror, at krystallinske solceller er svaret til deres køretøjer. Dette var også tilfældet for Max Hunt, som oprindeligt valgte den mindst kostbare solcelleløsning og simpelthen monterede den på sin container, da han ombyggede den.

Fire paneler blev monteret, men nu, fem år senere, er tre af dem defekte. Grunden er enkel: Krystallinske solpaneler er skabt udelukkende til stationær brug og kan ikke tåle de vibrationer, som køretøjer udsættes for. Når de udsættes for disse rystelser, opstår der microcracks og hotspots, som ikke blot reducerer effektiviteten, men også skaber en potentielt brandrisiko.

CIGS-solceller til transport

I lyset af denne uheldige oplevelse har Max Hunt truffet en beslutning om at udskifte de defekte krystallinske paneler med de ekstremt fleksible CIGS-solpaneler.

Han er allerede bekendt med kvaliteten af denne solcelleteknologi, da hans værkstedscontainer, udstyret med CIGS-paneler, har berejst verden og vist sit værd, selv under den udfordrende Paris-Dakar-rally i 2023. Løsningen har leveret bæredygtig strøm på tværs af nationer, tidszoner og forskellige klimaforhold, hvilket har resulteret i betydelige besparelser for Max Hunt både i miljømæssig og økonomisk henseende.

Hvis du også overvejer at skifte til fleksible CIGS-solceller til dit køretøj, kan du finde mere information her.

Green Energy/MIPV.pro solcellesæt er tilgængelige i over 50 lande, og med EUROPART's omfattende forhandler- og installatørnetværk globalt kan du nemt få adgang til en løsning, der garanterer driftssikkerhed og reducerer din CO2-udledning.

Download brochuren fra Green Energy/MIPV.pro her for yderligere detaljer.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.063