23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Charge Controller med datalogger sikrer busindustriens fremtid

Verdens første intelligente MPPT Charge Controller med en indbygget IoT-løsning producerer nøjagtige CO2-rapporter på busser.

Transportsektoren spiller en afgørende rolle i kampen mod klimaforandringer. Bæredygtig transport er vigtigere end nogensinde, og busser er blandt de store syndere, når det gælder CO2-udledning. Men der er stadig håb for en grønnere fremtid. 

Solcelleløsninger på busser over hele verden har været en milepæl i bestræbelserne på at reducere CO2-udledningen. Men det har været en udfordring at indsamle pålidelige data, der viser reduktionen i brændstof, tomgangskørsel og CO2-udledning.

Fremtiden med grønne data
Det er her, verdens første intelligente MPPT Charge Controller med en indbygget IoT-løsning kommer ind i billedet. Den banebrydende laderegulator fra Green Energy/MIPV.pro kombinerer AI og specialiseret software til at spore og indsamle data fra solcelleløsningerne på busser fra Solarbus.pro 24/7 hver dag året rundt.  

Machine Learning (AI) og skræddersyet in-house software sikrer præcis måling, dokumentation og verificering af resultaterne. Hvis nogle enheder underpræsterer, kan fjernbetjeningen tilpasse og justere den specifikke laderegulator for at sikre den bedst mulige ydelse. Dette er den første laderegulator i verden, der kan tilpasse firmware, software og indstillinger eksternt.  

Resultatet er, at ladestyringen kan rapportere nøjagtige brændstof- og CO2-reduktioner, hvilket giver busselskabet specifikke CO2-rapporter og data til deres CO2-beregninger.

En grønnere industri 
Adgang til pålidelige data giver nye muligheder for at bekæmpe klimaforandringer og skabe en mere bæredygtig fremtid. Den nye teknologi gør det muligt for transport- og logistiksektoren at øge effektiviteten, reducere omkostningerne og realisere en grønnere industri. 

Charge controller-løsningerne matcher den grønne dagsorden og tilbyder værdifulde ressourcer til industrien ved at muliggøre nøjagtig dataindsamling og -analyse og styrke den grønne dagsorden fremover. 

"Vores laderegulator med datalogger giver nøjagtige data fra CIGS-solcellerne. Det gør hele industrien mere bæredygtig. Det giver også os og vores kunder mulighed for at dokumentere de store omkostningsbesparelser, som vores solcelleløsninger giver," siger Karl Andreassen, CEO hos Solarbus.pro.

Energiforbedring giver en konkurrencemæssig fordel 
Ladestyringen spiller en afgørende rolle i den nødvendige omstilling til bæredygtighed i transportsektoren, hvilket gør den ideel til at nå klimamålene. Pålidelige data giver virksomhederne mulighed for at fremtidssikre deres aktiviteter, fordi CO2-rapporterne hjælper dem med at dokumentere de kommende restriktioner, som branchen står over for. Det er en win-win-situation for industrien, dens kunder og klimaet.

Green Energy/MIPV.pro
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.047