23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CIGS-solpaneler på busser - mere end bare en grøn løsning

Vores CIGS-solpaneler gør det muligt for busser at generere ren energi, reducere afhængigheden af diesel og nedbringe CO2-udledningen, alt imens mennesker er i centrum.

En grøn mission
Solarbus.pro er drevet af en af verdens største udfordringer: at begrænse CO2-udledningen gennem ikke-fossile energikilder. Vi er på en mission; vi ønsker at reducere brugen af fossile brændstoffer i verden og fremskynde overgangen til mere effektive og renere energiløsninger.

Vi tror på, at ved at gøre det nemt og økonomisk fordelagtigt at konvertere til grøn energi, vil vi kunne gøre hele busbranchen grønnere - mens vi forsøger at gøre det rigtige undervejs. Hos Solarbus.pro er ansvarlighed en vigtig hjørnesten, og derfor har vi også vækstmål, der understøtter FN's 17 verdensmål.

Solarbus.pro tager solpaneler i en etisk retning
Solbølgen, som er et af de store håb i kapløbet mod den globale opvarmning, har i øjeblikket en dyster skyggeside.

Vi kan og skal ikke acceptere den omfattende brug af tvangsarbejde i solcelleindustrien. Af samme grund har vi gennemgået vores leverandørkæde, så du trygt kan handle miljøvenligt, velvidende at alt hos Solarroof.pro lever op til vores høje standarder for bæredygtighed, miljømæssigt såvel som socialt.

Hos Solarbus.pro går den grønne omstilling og social ansvarlighed hånd i hånd. Vi har en ansvarlig leverandørkæde uden brug af minearbejdere og tvangsarbejde, og vi tilbyder ordentlige jobs med fair lønninger til alle medarbejdere i vores leverandørkæde.

Kun 3% nye råmaterialer
Vores solpaneler er designet til separation og gør brug af de materialer, vi allerede har i hænderne. Kobber, som vi udvinder af kabelskrot, indium og gallium udvindes af tv, fladskærme og mobiltelefoner, og selenid fås ved raffinering af kvartssand.

Vores politik for genbrugsmaterialer har betydet, at vi f.eks. får mange m2 solceller ud af en enkelt kasseret iPhone-skærm.

Bæredygtig genanvendelse af brugte solceller
Selvom vores paneler har en ydelsesgaranti på 25 år, ender vores brugte solceller aldrig som solpanelskrot. Hos Solarbus.pro skaber vi i stedet liv for de brugte solceller gennem vores Second Life-program.

Second Life-program
Vi er bevidste om vores fælles ansvar, og netop derfor har vi hos Solarbus.pro implementeret en målrettet indsats i vores strategi, som skal bidrage til at bekæmpe energifattigdom i Afrika. Gennem vores Second Life-program bliver de brugte solpaneler omdannet til små solpanelsystemer, der kan levere den livsvigtige strøm til en række afrikanske familier.

Ved at forære elektricitet til familier kan Solarbus.pro være med til at sikre fremskridt på tværs af mange forskellige verdensmål. Vores Second Life-program leveres i samarbejde med NGO'en AAA (African Afforestation Association in Africa). De kan, ligesom os, se et udviklingspotentiale i solpaneler i området og håber, at samarbejdet med Green Energy kan sætte skub i bæredygtig energi.

The lowest EPBT
EPBT or Energy Pay Back Time is a way of calculating how long it takes before a solar cell has produced as much electricity as it required to make it. If you compare C-Si solar cells and CIGS cells, there is a huge difference. C-SI cells are so much thicker, and use heavy aluminum frames to hold it all in place, and the energy consumption during production is, other things being equal, very high. Solarbus.pro’s EPBT is only 1 year, while conventional C-Si solar cells average 5 years.

Er du klar til at tage både et grønt og et etisk standpunkt?

Kontakt os  for mere information her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.031