23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Steinkühler koncernen - et grønt firkløver

I et perfekt samspil leverer Steinkühler-koncernen løsninger indenfor spedition, transport, lager og rengøring. Nu mere grøn med solceller på deres flåde

Med Margret og Herbert Steinkühlers grundlæggelse af Steinkühler-koncern tilbage i 1976, så en velrenommeret speditionsvirksomhed lyset. I starten var det hovedsaligt byggematerialer der blev transporteret, men fra 90’erne ændrede fokus til den meget krævende sektor for transport af fødevarer og stivelse. Hele vejen igennem virksomhedens historie, har det været målet at kunne drive en virksomhed med størst mulig fokus på bæredygtighed. Det har nu ført til montering af solceller på taget af den første lastbil i virksomheden.

Steinkühlers kerneområde er transport

Hos Steinkühler-koncernen, der siden 2004 har haft datteren Gabi Steinkühler i direktørstolen, arbejder de ud fra en grundtanke om at tillid og pålidelighed skaber det bedste fundament for en god og sund forretning. Når kunderne har tillid til en virksomhed, skaber det positive ringe i vandet. I alle årene, har de bevist gennem talrige certificeringer, at hos dem er der garanti for en service i topklasse.

Det har også båret frugt, i form af mange års tætte samarbejdsrelationer med de samme kunder, samtidig med at virksomheden har formået at give nye kunder samme høje servicestandart. Indenfor fødevare- og fødevarekompatibel transport har de skabt sig et navn i hele Europa. Med en moderne flåde bestående af 300 lastbiler og over 400 trailere, fordelt på presennings- og gylletrailere samt tank- og silocontainere. Et mix, der gør virksomheden i stand til at kunne opfylde kunderne behov på en fleksibel og effektiv måde. Med egne værksteder på lokationer i Rheine og Barby er der også garanti for en velholdt flåde.

Fleksible opbevaringsløsning sikrer effektiv håndtering

Udover virksomhedens transportvirksomhed, råder koncernen også over fleksible opbevaringsløsninger for deres kunder. Fra deres lokationer i Krefeld og Rheine tilbyder de ikke kun muligheden for at skabe en buffer gennem opbevaring med også produkthåndtering. Om det er dekantering af BigBags eller sække i silotog står de erfarne medarbejdere klar. Til kort- og mellemlang opbevaring af flydende produkter er virksomhedens silo- og tankcontainere ideelle, da varerne forbliver i containerne og derfor hurtigt kan håndteres med virksomhedens reachstacker, der kan håndtere 20, 30 og 40 fods containere op til 36 tons totalvægt. Derudover tilbyder virksomheden også 12 tårnsiloanlæg, et tør-opbevarings lager til palleterede vare på 3500 m2.

Fokus på rengøring både indvendig og udvendig giver tryghed

Hos STI Steinkühler Innenreinigung GmbH & Co. KG., der er en del af Steinkühler-koncernen, driver man indvendig silo- og tankrensning fire steder i Tyskland. På to af lokationerne råder de tillige over vaskehaller til erhvervskøretøjer. Rengøring af flåder er altid vigtigt for at undgå kontaminering, men når der er tale om fødevare, er det specielt vigtigt. Derfor er virksomheden naturligvis også medlem af DVTI (German Association for Tank Interior Cleaning) og ENFIT (International Association for Security in the Supply Chain). De bliver også regelmæssigt certificeret, hvilket sikrer at deres krav til kvalitet og pålidelighed. Virksomheden er også certificerede til rengøring af kundernes køretøjer i henhold til Kosher- og Halal-specifikationer.

En virksomhed med bæredygtighed i deres DNA

Med et ønske om at skabe en verden der efterlades i bedre stand end man overtog den, har de sat bæredygtighed som en naturlig del af virksomhedens DNA. Gennem mange forskellige tiltag, som el-firmabil, elcykler til medarbejderne, rengøring med så få kemikalier som muligt i deres vaskehaller og en flåde bestående udelukkende efter EURO 6 standart, fuldt op af effektiv og dieselbesparende ruteplanlægning, er virksomheden allerede nået meget langt. Men her hviler man ikke på succesen. Virksomhedens stræben efter de bedste og mest effektive løsninger, har nu ført til montering af et 165Wp solcellesæt fra Green Energy/MIPV.pro på tager af en af deres Scania – R450 lastbiler.

Det er Oliver Böcher fra Green Energy/MIPV.pro, der var med til monteringen, og her fik han en snak med projektleder Christian RIcke: ”Vi er altid på udkig efter løsninger der kan optimere og forbedre vores virksomhed. Vi blev opmærksom på jeres produkter gennem de sociale medier og valgte derfor at denne løsning ville vi teste af i eget regi. Måler er at få mere driftsikkerhed samtidig med brændstofbesparelser. Noget der ligger os meget på sinde, da disse ting er med til at sikre os en mere bæredygtig drift. Vi faldt for jeres fleksible og modulære løsning der nemt kan monteres uden at skulle ødelægge karosseriet. Når testfasen er veloverstået, er det planen at vi vil have installeret yderligere lastvognstrækkere og teste og udvikle yderligere anvendelsesområder sammen med Green Energy/MIPV.pro.” afslutter Christian RIcke.

Vi ønsker Steinkühler-koncernen tillykke med den første montering.

_
Læs mere om virksomheden her: www.steinkuehler-spedition.de

Vores solcelleløsninger kan også sikre dig driftsikkerhed og brændstofbesparelser. Vores plug and play sæt kan monteres uden at du mister garantien på dit køretøj. Kontakt din lokale EUROPART afdeling, der som hoverforhandler af vores produkter, kan rådgive og vejlede dig om priser og muligheder for montering via de certificerede installationspartnere spredt rundt i hele verden. 
Besøg: WWW.EUROPART.NET

Download vores brochure her.

Green Energy/MIPV.pro
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.047