23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ABF Spedition tager slæbet med tung transport

Tyske ABF Spedition har specialiseret sig indenfor bl.a. tung transport og offshore-logistik. Deres stræben efter optimering, har nu ledt til montering af solceller på deres flåde

I 1995 blev det tyske firma ABF Spedition GmbH, stiftet af de tre ejere. De første forretningsaktiviteter var fokuseret på den tunge transportsektor. Hurtigt kom der store projekter og special transporter for kendte virksomheder som Siemens, Dieffenbacher og Volkswagen. Siden er deres aktivitetsområder vokset og en søgen mod en mere miljøbevidst virksomhedsprofil er vokset frem i samme takt. Derfor har de nu valgt at få monteret solceller på deres lastbiler.

Udvidelser både til lands og til vands

I 2007 fik virksomheden, der i dag ledes af David Airich og Eugen Maier, en eksklusiv aftale som intern speditør for virksomheden Bard Engineering, og viste her at de også mestrede opgaver indenfor offshore-logistik. En stigende globalisering har ført nye opgaver med og her har ABF Spedition ligeledes formået at specialisere sig i de nye områder, der følger med.

De er nu i stand til at fragte varer af enhver art og opfylde hver kundes specielle krav. På virksomhedens lokation i Achim, uden for Bremen, Tyskland, har de store lagerarealer, hvor vare kan opbevares efter behov. En indendørskran med løfteevne op til 7,5 tons, er ligeledes tilgængelig for kunderne alt efter behov.

In-house værksted holder hjulene i gang

Virksomheden råder også over et In-house værksted, der både servicere deres egne flåde bestående af 23 køretøjer og eksterne kunders. Her tilbydes service og reparation af bl.a. lastbiler, varevogne, sættevogne og trailere. Der tilbyder også dækservice og bilsyn samt en lang række test, som sikkerhedstjek og emissionstest.

Der tilbydes derudover de lovpligtige UVV-test, for læssekran, bagsmæk- og containersystemer.

Fokus på brug af nyeste teknologier

Hos virksomheden, er der stor fokus på at implementerer løsninger, der er til gavn for både, dem selv, de ansatte og kunden. Løsninger, der gør det muligt for kunderne at følge deres vare hele vejen. Planlægning og optimering er ligeledes nøgleord i det daglige arbejde på at sikre driftstabene og økonomiske transport- og logistik ydelser. Som et resultat heraf, har virksomheden valgt at få monteret det første 110Wp solcellesæt på taget af en af deres lastbiler, en DAF – XF 106.

Oliver Heinze fra Green Energy/MIPV.pro var med til monteringen og mødte Olaf Spinzcyk, chefmekaniker hos ABF Spedition. ”Vi blev bekendt med jeres produkter gennem vores kontakt hos EUROPART. Som andre, er vi interesseret i løsninger, der kan optimere vores drift. Jeres produkter er unikke på markedet, hvorfor valget var nemt. Vores forventninger er at se en forlængelse af batterilevetiden tillige med en væsentlig brændstofbesparelse. Vores plan er allerede nu at få monteret mindst 5-10 sæt mere.” slutter Olaf Spinzcyk

Vi ønsker ABF Spedition GmbH tillykke med monteringen.

Du kan læse mere om virksomheden her: abf-spedition.de

-

Uvildige undersøgelser har vist at der kan spares 500+ liter brændstof pr lastbil ved langdistancekørsel. Skal du, som en bred vifte af virksomheder verden over, også have en solcelleløsning, der bidrager til en større co2 neutralitet?
Besøg: WWW.EUROPART.NET

Download vores brochure her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Send til en kollega

0.047