23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Contrail Transport er kvalitet og pålidelighed

I Contrail Transport taler man ikke om punktlighed og kvalitet. De leverer det hver dag. Derfor har de valgt at tilføje solar panels til deres flåde, derved opnå de større driftsikkerhed

I mere end 5 årtier, har tyske Contrail Transport GmbH & Co. KG været et anerkendt navn indenfor transport- og logistikbranchen. De har stærke værdier og fokus på grønne løsninger, der sikrer mest mulig klimaneutralitet. Med deres forankrede værdier og mål indenfor miljøbeskyttelse, har de taget næste skridt og fået solceller på taget af deres flåde.

To menneskers vision tager form

Tilbage i 1976 blev virksomheden August Muhle Fuhrunternehmen GmbH grundlagt af Waltraud og August Muhle i den tyske by Visbek. Allerede i 1979 valgte man at omdøbe virksomheden til Contrail-Transport GmbH & Co. KG og man har siden specialiseret sig i individuelle fleksible logistikløsninger, skræddersyet efter kundernes produkter og behov. 

Fra virksomhedens hovedkvarter, koordineres og overvåges, på vegne af kendte rederier og speditører, logistikken af oversøiske containere. Virksomheden råder i dag over mere end 150 egne lastbiler, der dagligt fragter containere fra hele verden til Tyskland og Europa. 

Værksted In-house sikrer hurtigt service døgnet rundt

Virksomheden har selvfølgelig også eget værksted. Her bliver alle lovmæssige test udført tillige med regelmæssigt vedligehold og reparationer af flåden. Værkstedets ansatte er alle specialiserede indenfor hvert sit felt. Dette sikrer en højt ydende flåde, der er køreklar hver dag. Værkstedet er, som resten af virksomhedens afdelinger, åbent og til rådighed hele døgnet. 

Et bredt udvalg af services og en flåde der kan matche det

Virksomheden kan udføre transporter der kræver vippe chassis 20´, 40´og 45´ også ”dør til himlen” chassis 20´til lodret lastning. Kombitrailer til levering af 2 X 20´containere. Kølecontainere, transport af farligt gods samt BNP-transporter (farmaceutiske produkter) for bare at nævne nogle. Der er tænkt meget på komforten for chaufførerne, med dybe senge i lastbilerne. Derudover er der videoovervågede omladningssteder i Bremerhaven, Hamburg, Sehnde, Visbek, Rieste, Osnabrück og parkeringsplads i Wilhelmshaven med mulighed for mellemlager (også kølecontainere). Et tiltag der både skaber tryghed for chaufførerne og kunderne.

Med bæredygtighed og miljøet i fokus

Grøn logistik med transport, der er så klimaneutral som muligt, er vigtigt for Contrail Transport GmbH & Co. KG. Virksomheden råder over en topmoderne flåde i henhold til Euro-6 standarten og LNG-lastbil med 30% mindre CO2-udledning. 

Meget kan gøres med effektiv planlægning, men virksomheden har taget et aktivt valg om at bruge lavemissionskøretøjer for at optimere. Seneste tiltag hos dem er montering af 165Wp solcellesæt på de første 3 af virksomhedens DAF-XG+ lastbiler. 

Radoslaw Sroka, lastbilmekaniker hos virksomheden fik en snak med vores medarbejder i forbindelse med monteringen. ”Vi har meget fokus på at levere så bæredygtig en transportydelse som muligt. Da vi blev bekendt med jeres produkter igennem EUROPART, faldt vi for det solidt gennemarbejdede produkt og den høje effektivitet på panelerne. Vi forventer at opnå en anseelig besparelse på både batterier, ved forlænget batterilevetid, tillige med brændstofbesparelser. Vi er også beviste om at vores chauffører har brug for at kunne bruge diverse elektriske apparater, som mikroovn og kaffemaskine når de er på job. Her er det også målet at solcellerne kan sikre strøm hertil, uden at bilerne skal holde i tomgang. De tre testkøretøjer viser rigtig gode tal, så det kunne sagtens være at alle nye køretøjer bliver udstyret med solceller.” slutter Radoslaw Sroka.

Vi ønsker Contrail Transport GmbH & Co. KG tillykke med de tre monteringer.

Få mere information om virksomheden her: contrail-transport.com

-

Transportbranchen er en af de områder, hvor man nemt kan opnå CO2 besparelser med montering af solceller. Alle Green Energy/MIPV.pro solcelleløsninger til transportsektoren forhandles gennem EUROPART, så kontakt din lokale EUROPART-afdeling og hør om pris og info om en løsning der passer dig.
Besøg: www.europart.net

Download Green Energy/MIPV.pro-katalog her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Send til en kollega

0.031