23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Med Groo Cargo Logistics fra Hamborg ud i verden

Groo Cargo Logistics, er kundens direkte vej ud i verden, fra deres base i Hamborg havn. Solceller på deres flåde giver dem nu bæredygtig transport

Hos logistikvirksomheden Groo Cargo Logistics, er målet at give kunderne en komplet logistikydelse, samlet under et tag. Et af deres største mål, er at gøre den verdensomspændende transport så bæredygtig som muligt. Derfor har de valgt at få solceller på taget af deres flåde, monteret af det lokale værksted, Bremsen-Service, der er certificerede installatørpartner.

Opbygning og udvikling af virksomheden

I 2004 startede Andreas Groo sin enkeltmandsvirksomhed, Andreas Groo Handel & Transport. I starten eksporterede virksomheden køretøjer. I 2007 afsluttede Andreas Groo den sidste eksamen for godstransport, og udvidede virksomhedsområdet første gang. Fra 2012, blev der investeret yderligere i egne køretøjer og derefter er det gået stærkt. I dag råder virksomheden over en flåde på 50 køretøjer og har 70 ansatte, der fra domicilet i Hamborg havns hjerte, sikrer kunderne en direkte adgang ud i verden. Virksomheden har stadig Andreas Groo, ved roret og er 100 % ejerledet.

Dækker alle aspekter af forsyningskæden

Om det drejer sig om Containertransport, containerdepot, søfragt, tømmertransport eller lagerlogistik, har Groo Cargo Logistics en løsning, der sikrer kunden tryghed. Der er tænkt på alle grene i logistikkæden, og pålidelighed og høj ydeevne, efterfuldt af høj faglighed og motivation hos medarbejderne er kundens garanti for hurtig og effektiv transport. De er specialister i at levere unikke løsninger, skræddersyet til dine specifikke lastekrav. Virksomhedens omfattende netværk dækker alle de største transportudbydere på internationale ruter, hvilket giver dem mulighed for at tilbyde de mest optimale løsninger. Med deres betydelige erfaring inden for logistik er de i stand til at sikre hurtige og pålidelige tjenester. Deres mål er at kunden kan have fuld tillid til de erfarne medarbejdere, der arbejder bag kulisserne og sikrer sikker levering af kundens varer.

Lageropbevaring til både små og store 

Der tilbyder selvfølgelig også en lagerløsning hos Groo Cargo Logistics. Om det drejer sig om små pakker, paller eller containere, har de en løsning klar til deres kunder. De tilbyder også tjenester som håndtering og plukning. Derudover tilbyder de at klare alle papirer i forhold til import/eksport og Toldkontrol. Virksomheden lægger også stor vægt på at alle sikkerhedskrav og industristandarter overholdes, det minimere risikoen for skader på godset. Regelmæssige inspektioner og kvalitetskontrolforanstaltninger sikrer størst mulig tryghed for de ansatte med et godt arbejdsmiljø.

Containerdepot til kølecontainere

Virksomheden tilbyder ud over lageropbevaring også et containerdepot, der er sikret og hvor der er mulighed for tilslutning af kølecontainere. Deres strategisk placerede lagerbygninger nær Hamborg havn, giver kunderne mulighed for at omlade, ompakke og en unik fleksibel distribution. Man har også her mulighed for at tilbyde ydelser som godshåndtering og overførsel, opbevaring af tomme containere, inspektion af gods samt tilslutning til containere med særlig temperaturfølsomt gods.

Lokalt samarbejde skaber fremtiden

Groo Cargo Logistics søgte efter løsninger, der kunne understøtte deres mål om mere bæredygtig transport. De fik nys om de unikke CIGS-solcelleløsninger, fra den lokale EUROPART forhandler. Monteringen valgte de at få udført hos en samarbejdspartner i kraft af et andet lokalt firma, Bremsen-Service GmbH. Her fik de monteret det første 165Wp solcellesæt på en MAN – TGX. Bremsen-Service GmbH, der har eksisteret siden 1963, og ejes af Matthias Knaack. Bremsen-Service GmbH valgte samtidig at blive certificeret installationspartner af GREEN ENERGY/ MIPV.PRO og kan således også tilbyde montering af solceller til kunder. ”Vi ser et stort vækstpotentiale i at være certificeret installationspartner. Kunderne efterspørger selv produktet og kvaliteten er meget høj. Vi vil gerne lægge navn til produktet og hjælpe kunder med både brændstofbesparelser og øget batterilevetid, fortæller Eugen Taller, værkstedsmester hos Bremsen-Service GmbH.

Alexander Reh, flådeforvalter hos Groo Cargo Logistics, tilslutter sig udtalelserne fra Bremsen-Service GmbH. ”Før oplevede vi at bilernes batteri konstant blev afladet. Med det ny system, forventer vi en betydelig forlænget batterilevetid og brændstofbesparelser, hvilket igen udmønter sig i co2 besparelser. Noget vi vægter højt. De ekstremt robuste solpaneler, kan modstå bilvask, vejr og andre ydre påvirkninger. Vi har allerede bestilt 20 systemer mere og ser frem til at bidrage endnu mere aktivt til en mere bæredygtig transportsektor, slutter Alexander Reh.

Vi ønsker vi GROO CARGO LOGISTICS tillykke med monteringen.

Læs mere om virksomheden her groo.de

-

Transportbranchen er en af de områder, hvor man nemt kan opnå CO2 besparelser med montering af solceller. Alle Green Energy/MIPV.pro solcelleløsninger til transportsektoren forhandles gennem EUROPART, så kontakt din lokale EUROPART-afdeling og hør om pris og info om en løsning der passer dig.
Besøg: www.europart.net

Download Green Energy/MIPV.pro-katalog her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Send til en kollega

0.047