23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv klogere på vaskeanlæg designet til store køretøjer

Med C5500 Nova vaskeanlæg fra Christ Wash Systems får du et fuldautomatisk vaskeanlæg specielt designet til storvogne og busser. Du får kortere vasketid med børstevask og højtryksvask i én og samme arbejdsgang - høj performance, moderne teknologi og et bredt udvalg af vaskeprogrammer.

Kort vasketid og høj vaskekvalitet er afgørende for vaskeanlæggets økonomi og brugerens oplevelse - det lever vores vaskeanlæg op til, også til store køretøjer. Du får effektiv rengøring af storvogne med minimalt vandforbrug.

C5500 Nova - Teknologi, der gør en forskel
Du får et vaske anlæg med de nyeste teknologiske features, der er specielt desigende til store køretøjer - og som sikrer en effektiv rengøring og lave driftsomkostninger. Bremsestøv og andet genstridigt snavs bliver effektivt fjernet - selv der, hvor det er mest vanskeligt.

Højtrykssystemet sikrer, at frontpartiet, taget og siderne bliver optimalt rengjort. Det kræver også en særlig god vaskekemi at få store køretøjer helt rene - især på fronten og hjulene. Fælge og fronter skal bare være rene. Vi hjælper dig emd at vælge den rigtige kemi, så du kan sætte dine køretøjer godt i blød med en god skum under forvasken - og inden vaskeprogrammerne køres helt igennem.

Vand er værdifuldt - genbrug det med et vandrensningsanlæg
Med et vandrensningsanlæg kan du opretholde en effektiv og miljøvenlig drift af dit vaskeanlæg - og genbruge op til 85% af vandet. Behovet for at tilføre frisk vand reduceres, og det holder dine omkostninger til vandforbrug nede.

Skal du etablere nyt anlæg til storvogne? -
Få gode råd med på vejen af vores ekspert i storvognsvask, Peter Storm - og læs mere i vores nye folder om storvognsvask her

Wennstrom Wash Systems A/S
Industrivej 17-19
7430 Ikast
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16864277

Send til en kollega

0.063