23948sdkhjf
Del siden
Annonce

20-års jubilæum ved Combitherm

Den 28. oktober markerede Hanne Andersens 20 års jubilæum hos Combitherm. Hanne er vores salgs- og logistikkoordinator, der håndterer salgsordrer, sørger for fragt af vores termoløsninger, indkøber råvarer og i det hele taget er husets blækstputte, som vi altid kan gå til.

Hanne er kendt for sit gode humør og det er også Hannes smilende stemme eller ansigt, som vores kunder, leverandører og andre samarbejdspartere møder som det første, når de ringer ind eller kommer forbi hos Combitherm.

"De 20 år her hos Combitherm er gået utroligt stærkt, og jeg er stadig glad for at være her. Især sætter jeg stor pris på, at have så mange gode kollegaer, hvor vi kan hjælpe hinanden, når det er nødvendigt. Og så er det stadig spændende at være her efter 20 år. Jobbet og opgaverne har nemlig udviklet sig, i takt med at virksomheden er vokset. Det er jeg rigtig glad for" udtaler Hanne.

Stort tillykke Hanne. Vi er taknemmelige for din dedikation og indsats for Combitherm, og sætter stor pris på dit arbejde og altid  gode humør.

Combitherm A/S
Industrivej 6
8653 Them
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87130428
P nummer: 1002764917

Kontaktperson

AP
Anja Povlsen
Marketing Manager
apo@combitherm.dk

Send til en kollega

0.031