23948sdkhjf
Del siden
Annonce

E-fakturering i Polen: Vigtige informationer for større virksomheder fra juli 2024

Opfyld Polens nye e-faktureringskrav og foren din forsyningskæde hos TrueCommerce. Hent vores whitepaper nu for at sikre en smidig overgang og optimale forretningsprocesser.

Fra den 1. juli 2024 bliver det obligatorisk for større virksomheder i Polen at udveksle fakturaer elektronisk.

Mange virksomheder har allerede fundet ud af hvordan de vil leve op til disse krav, så hvis man ikke har fundet ud af det endnu, er det vigtigt at man tager en beslutning hurtigst muligt.

Hvis du og din virksomhed har forretningsaktiviteter i Polen kan du med fordel hente vores whitepaper om elektronisk fakturering i Polen.

Dette whitepaper giver information om de vigtigste krav til Polens nye e-faktureringssystem, hvilke virksomheder der vil blive påvirket af disse ændringer, og hvorfor det er vigtigt at overveje implementeringen af e-fakturering i din virksomhed i god tid.

Du kan også se hvilket dokumentflow, der vil blive benyttet i landet.

Hos TrueCommerce finder du løsninger, der dækker alle lande. På den måde kan du blandt andet nøjes med én samarbejdspartner i stedet for en separat løsning for hvert land. Dette er især en fordel for globale virksomheder, der opererer i flere lande.

Hos TrueCommerce kan vi håndtere både din EDI (Electronic Data Interchange) og e-fakturering. Ved at benytte vores tjenester kan I samle hele jeres forsyningskæde hos én enkelt samarbejdspartner.

Det betyder, at I kan centralisere og administrere jeres elektroniske dataudveksling og faktureringsprocesser på tværs af forretningspartnere og systemer, hvilket forenkler og effektiviserer jeres operationer.

Hent whitepaperet om elektronisk fakturering i Polen her.

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Send til en kollega

0.047