23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få den nyeste opdatering på den nye bogføringslov i Danmark

Deltag til vores webinar og bliv opdateret om den danske bogføringslov! Vi inviterer til webinar om e-fakturering, der dækker de seneste opdateringer om den danske lovgivning samt relevante ændringer i andre europæiske lande.

Skattemyndighederne fortsætter med at stramme kravene til elektronisk fakturering for at styrke kontrol, øge effektiviteten og bekæmpe momssvindel. I Danmark er der også fokus på at fremme digitaliseringen af regnskabs- og bogføringsprocesserne i danske virksomheder.

TrueCommerce inviterer dig til vores webinar torsdag den 7. december kl. 13:00 – 13:30, hvor vi særligt vil fokusere på de seneste ændringer i Danmarks bogføringslov vedrørende e-fakturering. Webinaret giver dig indsigt i de nyeste ændringer i den danske lovgivning, hvilket er afgørende for virksomheder med aktiviteter i Danmark og elektronisk fakturering. Vi vil også opdatere dig om nye krav i Polen og Tyskland.

Vores værter, Flemming Christensen, Product Manager, og Michael Hoch, Pre-Sales Engineer, vil præsentere TrueCommerces e-faktureringsløsning.

Kan du ikke deltage live? Tilmeld dig alligevel, så sender vi optagelsen til dig efterfølgende.

Tilmeld dig her.

Bemærk: Webinaret afholdes på engelsk.

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Send til en kollega

0.026