23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FTR er din fagmand inden for bilteknik

Værkstedet FTR tilbyder professionel service til erhvervskøretøjer og varevogne. Nu er servicen blevet mere grøn, med solcellepaneler på deres servicevogn

Selv om man er ny i klassen, kan man godt være et forbillede, som hos mekanikerværkstedet Fahrzeugtechnik Rieger GmbH i Euskirchen, Tyskland. Virksomheden blev etableret i 2022 af Steffen Rieger, der ønskede at lave et tilbud til både den store og den lille professionelle kunde, der kvalitets og servicemæssigt var i topklassen.

Seneste nye servicetiltag hos virksomheden er, at man har valgt at blive certificeret som installationspartner for at kunne tilbyde montering af solcelleprodukter fra Green Energy/MIPV.pro for EUROPART.

Passion for høj kvalitet

På værkstedet sætter man kvalitet højt. Kundens tilfredshed har højeste prioritet. Der laves service på alt fra små varevogne, terrængående køretøjer, autocampere samt busser og lastbiler. og virksomhedens 15 ansatte, alle højt specialuddannede, inden for deres felt, f.eks. en hydraulikspecialist, står klar til at hjælpe kunden med hurtigt at komme tilbage på vejen.

Værkstedet råder også over en Mercedes Sprinter, der fungerer som værkstedskøretøj og transportvogn, så hjælpen kan komme til kunden. Et køretøj, der også spiller en stor rolle i værkstedets nye funktion som installationspartner.

Værkstedet hjælper med alt fra hovedsyn til reparation af overbygning

Som en naturlig del af værkstedets service, tilbyder de kunderne, de lovpligtige eftersyn hovedeftersyn (HU), udstødningseftersyn (AU), sikkerhedseftersyn (SP), køretøjseftersyn (BGV, tidligere UVV) samt eftersyn af fartskriveren, analog og digital i henhold til §57b StVZO.

Reparation og vedligeholdelse af bremsesystemer, motor og gearsystem, er ligeledes en vigtig del af deres service. Alt udføres ved hjælp af moderne testudstyr, der understøtter de erfarne medarbejdere i deres fejlsøgning, så kunden hurtigt kan komme tilbage på landevejen. Er ruden revnet, eller dækket fladt, står de dygtige mekanikere også klar til at hjælpe dig hurtigt tilbage på vejen.

In-house vaskehal er en del af et omfattende tilbud

Som en del af servicen hos værkstedet, følger vask og grundig rengøring af kundens køretøj med. Det hjælper både de ansatte i det, de har et ”rent objekt” at efterse og samtidig sender det et flot signal, når der kører en flot og ren vogn ud fra værkstedet med kunden. Vaskehallen har kapacitet til køretøjer op til 40 tons, og der bruges højtryksrenser til trailere, sættevogne samt fælge.  Hvis det ønskes, tilbyder værkstedet også undervognsvask.

Et skarpt valg, der skal styrke både værkstedet og kundernes grønne strategi

Hos værkstedet, står man ikke stille. Alt personale gennemgår jævnligt efteruddannelse, for altid at være på forkant med udviklingen, og at kunne tilbyde de nyeste metoder og teknikker. Det seneste tiltag de har taget, er at blive certificeret som installationspartner af Green Energy/MIPV.pro produkter for EUROPART.

 

Det er Oliver Böcher, tekniker hos Green Energy/MIPV.pro, der har været med til certificeringen af værkstedet, hvor den før omtalte værkstedsvogn blev monteret med et 220Wp solcellepanel sæt. Steffen Rieger, ejer af Fahrzeugtechnik Rieger GmbH, udtaler sig i forbindelse med certificering og montering: ”Vi arbejder aktivt med nye teknologier, for at optimere arbejdsgange og opnå større kundetilfredshed. Vi hørte om jeres produkter igennem EUROPART og så hvilke fordele det kunne give, både direkte ved at få større driftsikkerhed og blive uafhængig med strøm til værktøj i vores Mercedes - Sprinter – værkstedsvogn fra 2018 og samtidig styrke vores tilbud til vores kunder med certificeringen. Som virksomheds ejer er man altid på udkig efter løsninger, der kan forbedre virksomheden og her får vi en mulighed for at opnå større CO2-neutralitet. Værkstedsbilen er, udover solcellepanelerne på taget, udstyret med en 3000 w inverter, så der er adgang til adgang til 220 volt i vognen. Med de to nye 210Ah AGM Varta batterier, har vi mulighed for at lagre strømmen fra panelerne. Vi ser frem til at kunne tilbyde denne nye service til vores eksisterende kunder, og regner bestemt også med at vi kan udbygge vores kundeportefølje med dette tilbud.” slutter Steffen Rieger.

Vi ønsker Fahrzeugtechnik Rieger GmbH tillykke med monteringen og velkommen i den støt voksende gruppe af installations partnere.

Du kan læse mere om virksomheden her: www.fahrzeugtechnik-rieger.de 

-

 

Transportbranchen er en af de områder, hvor man nemt kan opnå CO2 besparelser med montering af solceller. Alle Green Energy/MIPV.pro solcelleløsninger til transportsektoren forhandles gennem EUROPART, så kontakt din lokale EUROPART-afdeling og hør om pris og info om en løsning der passer dig.
Besøg: www.europart.net

Download Green Energy/MIPV.pro-katalog her.

 

 

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.078