23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MSL baner vejen og bygger broer

I mere end 20 år har MSL bygget mobile anlægsveje og broer. Med solceller på flåden tager de også hensyn til miljøet.

I 2004, startede virksomheden MSL Mobile Fahrstrasse GmbH, med en vision om at blive Tysklands førende leverandør af midlertidige mobile byggeveje og broer. Nu 20 år senere, er virksomheden, med hovedkvarter i Bocholt, Tyskland, en anerkendt og eftertragtet samarbejdspartner, når der er brug for skånsomme mobile adgangsløsninger indenfor bl.a. bygge- og anlægsbranchen tillige med events og koncerter. Virksomheden har nu valgt at få monteret solcellepaneler på taget af deres flåde, for også at passe på miljøet.

Her hjælper man dig med at bygge bro 

Hos virksomheden, tilbyder de også udlejning af mobile brosystemer. Så selv svært tilgængelige sumpe, vådområder eller grøfter er ingen hindring for kunden. Virksomhedens sektionsbroer er forsyndet med højdejusterbar understøtning, for enden af hvert monteret element. Den kan dog også monteres som en selvbærende version og tilbydes i to versioner med en spændvidde på henholdsvis 20 meter eller 40 meter. Denne løsning giver udover den høje bæreevne og varierende kørebanebredde også en væsentlig besparelse i både tid og penge i sammenligning med konventionelle metoder. De uovertrufne korte lægnings- og installationstider er også en væsentlig faktor til virksomhedens succes med produktet.

En let løsning med høj bæreevne

Når der er brug for at lave midlertidige mobile adgangsveje i forbindelse med f.eks. byggeprojekter, luftledningskonstruktioner eller events, er det ofte på bekostning af den vegetation der grænser op til. Med virksomhedens vejplader, der med en længde på 6 meter, en bredde på 1,8 meter og en tykkelse fra 14 mm til 20 mm, beskytter undergrunden, fordi brugen af ​​vejpladerne gør, at der ikke sker en lokal komprimering af jorden, noget der bidrager til at den eksisterende vegetation kan få svært ved at overleve.

Disse plader, opfylder de højeste belastningskrav og kan udlægges overlappende. Noget der er en væsentlig fordel i forhold til andre jordbeskyttelsessystemer som konventionelle mobile byggeveje lavet af gravemåtter eller byggeveje lavet af grus. 

Alternativ fleksibel løsning til infrastrukturen

I denne tid, ser man et øget fokus på vedvarende energi. Mange tyske forbundsstater har sat en kurs mod en 100 % omlægning til vedvarende energi. Også her står MSL klar. Den tunge transport, der kommer i forbindelse med anlægning af vindmølleparker, har ofte svært ved at komme rundt på de anlagte veje, der er livsnerven i meget transport ved landtransport. Ofte har det været nødvendigt at fjerne trafiklys og vejskilte. Eksisterende veje og kurver er ofte ikke brede nok. Med virksomhedens kraftige vejplader er det ikke noget problem at udvide vejen og udlægge radier. 

Eksisterende vejbelægninger og kantområder er beskyttet mod overbelastning og sikker transport er garanteret.

Med fokus på faglighed og teknologi

Virksomheden, der i dag beskæftiger 64 ansatte, lægger stor vægt på at alle medarbejdere er højt specialiseret på deres arbejdsfelt. Medarbejderne gennemgår jævnligt efteruddannelse, for altid at være UpToDate med de nyeste teknologier. Alle operationelt aktive medarbejdere er EuP uddannet og virksomheden er certificeret i henhold til arbejdsmiljøstyringssystemet SCC (Safety Certificate Contractors)
Virksomheden råder over en moderne flåde på 45 køretøjer, der i samspil med de højtuddannede og topprofessionelle medarbejdere, sikrer kunden, ydelser med høj fleksibilitet og meget korte responstider, noget der er vigtigt, når der er tale om at skabe adgangsforhold og alternative ruter, der kan sikre en stabil og sikker infrastruktur.

Et nyt skridt mod en grønnere profil

Hos virksomheden, tænker man ikke kun i miljøpåvirkningen af underlaget. Man har også stor fokus på den påvirkning virksomhedens flåde afsætter. Derfor har de nu valgt at få monteret det første 220Wp solcellesæt på en af virksomhedens lastbiler, en Volvo - Fh 14 540. I den forbindelse mødte vores tekniker Oliver Böcher værkstedsleder hos MSL Mobile Fahrstrasse Stefan Nachtigall, til en snak om deres valg om at få monteret solceller på flåden. ”Vi så en artikel om firmaet BTG, der havde fået jeres solcellepaneler på deres lastbiler, og blev interesseret. Så efter en snak med både jer og EUROPART, valgte vi at denne løsning ville passe godt i vores virksomheds profil. Vi kan med denne løsning opnå brændstofbesparelser, der støtter vores mål om større CO2-neutralitet. Når testen er veloverstået, er planen at monterer flere sæt på vores flåde” slutter Stefan Nachtigall.

Vi ønsker MSL Mobile Fahrstrasse GmbH tillykke med monteringen.

Læs mere om virksomheden her: fahrstrasse.com

-

Transportbranchen er en af de områder, hvor man nemt kan opnå CO2 besparelser med montering af solceller. Alle Green Energy/MIPV.pro solcelleløsninger til transportsektoren forhandles gennem EUROPART, så kontakt din lokale EUROPART-afdeling og hør om pris og info om en løsning der passer dig.
Besøg: www.europart.net

Download Green Energy/MIPV.pro-katalog her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.078