23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ferronordic tager en grøn drejning

Hos Ferronordic tager man hånd om dit køretøj. Nu tilbyder de også montering af de fleksible CIGS solcellepaneler på dit køretøj

Det hele startede i Stockholm, Sverige tilbage i 2010, hvor virksomheden Ferronordic blev grundlagt. Virksomheden udvidede i 2020 med etableringen af de Tyske afdelinger og har siden været en professionel partner for Volvo og Renault Truck i Tyskland, Europas største lastbilmarked, som international forhandler. Virksomheden, vægter kvalitets- og miljøstyring meget højt, hvorfor de nu har valgt at blive certificerede installationspartner af Green Energy/MIPV.pro solcellepaneler.

Et bredt netværk af afdelinger i hele Tyskland 

Hos Ferronordic GmbH ved man at synlighed og tilgængelighed er en vigtig faktor for en veldrevet virksomhed. Med hele 21 afdelinger, fordelt ud over Tyskland, er der ikke langt til hjælpen, når uheldet er ude. Under mottoet; Pålidelig, personlig og kompetent, sørger de 350 medarbejdere, hver højt specialiseret indenfor deres felt, sørger for at du hurtigt kan komme tilbage på vejen. Virksomheden tilbyder reparation og service af alle lastbilmærker tillige med trailere og sættevogne på deres værksteder. Derudover tilbyder virksomheden også køretøjseftersyn og chaufføruddannelse. 

Desuden har de også været officiel distributør af Sandvig Mobiles siden 2022. Sandvig Mobiles udvikler mine., stenbruds- og byggeindustrien med de nyeste teknologier, indenfor mobile sorteringsløsninger og mobile, fleksible knuseanlæg.

Specialiseret Volvo og Renault service døgnet rundt

Med den specielle Volvo Action Service og Renault 24/7, står virksomheden også klar uanset hvor og hvornår du har brug for det. Kan serviceteknikeren ikke hjælpe kunden videre på stedet, aftales der en serviceaftale eller en bugsering til nærmeste værksted, så vognen hurtigst muligt kan komme tilbage på landevejen. Denne service toppes op med at kunden i de fleste tilfælde kan få hjælp på eget sprog, en service der ofte også sikrer en hurtig reparation, da det kan være svært at forklare fejl på et fremmed sprog.

En ekstra mobil service til de store krævende opgaver

Hvis en kunde har en kapacitet, der ligger over gennemsnittet, eller de mangler det rigtige værktøj, står et Special Mobil Service team klar. Det kan være planlagte reparationer og vedligeholdelse i henhold til producentens specifikationer. Flådetjek, reparation af trailere og sættevogne, samt komplet diagnostik om bord. Derudover tilbyder Ferronordic Bergstrasse også Mobil Service til Volvo FMX 10x4 eller ASTRA HD9 / HHD9 i minedrift samt Volvo Penta-Service til generator og motorer med alle hastigheder.

De går forrest når der skal sættes standart

Når det kommer til salg og reparation af lastbiler, har man hos Ferronordic GmbH, valgt at være førende når der skal sættes standarter indenfor arbejdssikkerhed, kvalitets- og miljøstyring. Derfor har de også valgt at sikkerhedsprocedure, kvalitet og miljøstyring regelmæssigt tjekkes af eksterne samarbejdspartnere, for hele tiden at være på forkant med udviklingen. 

Seneste nye servicetilbud fortsætter deres grønne retning

Ferronordic GmbH har stor fokus på at udbygge deres servicetilbud i virksomheden. Med deres store fokus på at være en virksomhed der går forrest, faldt det naturligt at den seneste udvidelse af virksomhedens ydelser i Bautzen afdelingen, blev certificering som installationspartner af solcellepaneler fra Green Energy/MIPV.pro vis EUROPART.

Gerd-Michael Röper, tekniker hos os, stod for certificeringen og her fik han en snak med Susanne Speisekorn, Serviceleder hos Ferronordic GmbH, Bautzen. ”Vi hørte om jeres produkter igennem EUROPART Radenburg. Vi har valgt at blive installationspartner fordi vi kan se, det er et supergodt produkt, den bedste løsning på markedet. Det er en løsning, der kan sikre en væsentlig brændstofbesparelse på lastbilerne, der får dem monteret, og vi er glade for at vi fremover kan tilbyde denne service” slutter Susanne Speisekorn.

I forbindelse med certificeringen, blev der monteret et 110Wp sæt på hver af to Volvo-FH550, tilhørende henholdsvis Hänsel Spedition GmbH & Co. KG og Auersch.

Vi ønsker Ferronordic GmbH, Bautzen stort tillykke med certificeringen.

Læs mere om virksomheden her: www.ferronordic.de

-

Transportbranchen er en af de områder, hvor man nemt kan opnå CO2 besparelser med montering af solceller. Alle Green Energy/MIPV.pro solcelleløsninger til transportsektoren forhandles gennem EUROPART, så kontakt din lokale EUROPART-afdeling og hør om pris og info om en løsning der passer dig.
Besøg: www.europart.net

Download Green Energy/MIPV.pro-katalog her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.031