23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stenhøj hjælper kunde med topmoderne skadeværksted

I Svendborg har Stenhøj været med til at opbygge et særdeles effektivt skadescenter. For N. Kjær Bilcenter er det en stor fordel for forretningen, fordi de fremover kan lave stort set alt arbejde på bilerne in-house.

 


For få måneder siden stod N. Kjær Skadescenter klar, men allerede to år forinden havde John Struve fra Stenhøj første samtale med kunden. Stenhøj har nemlig været med helt fra begyndelsen i opbygningen af det nye topmoderne skadecenter i Svendborg på 1700 kvadratmeter. Så fremover kommer ramponerede biler og ødelagte karosserier under kyndig behandling i det nye skadecenter.

Stenhøj har leveret den komplette værkstedsløsning til pladeværkstedet og flere ting til malerafdelingen i skadecentret. Det gælder blandt andet lifte, kompressorer, møbler til indretningen, højvakuumanlæg og udsugning.

Du kan læse hele casen her:
www.stenhoj.dk/referencer-n-kjaer-svendborg


Skal vi hjælpe dig med at realisere din værkstedsdrøm?

Hos Stenhøj tilbyder vi rådgivning baseret på mange års erfaring, og du er sikret den helt rigtige sparring, når det gælder indretning og valg af udstyr. I rådgivningsprocessen lægger vi stor vægt på at afdække dit værksteds nuværende og kommende behov. Det sker i tæt samarbejde mellem relevante nøglepersoner fra dit værksted og Stenhøjs rådgivere.

Tag fat i en af vores sælgere hvis du vil høre mere om hvordan Stenhøj kan hjælpe med opgradering af dit værksted.

Find vores sælgere HER

Stenhøj
Barrit Langgade 188-190
7150 Barrit
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16174394
P nummer: 1001185952

Kontaktperson

Pia Hansen
Marketing- og kommunikationsansvarlig
+45 24954159 pha@stenhoj.dk

Send til en kollega

0.063