23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYT OM NAVNE | Dorthe Høyer ny Area Sales Manager hos Blåkläder Workwear Danmark

Dorthe Høyer er netop tiltrådt stillingen som Area Sales Manager, Sjælland og Øerne, hos den hastigt voksende svenske producent af arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj, Blåkläder Workwear Danmark.

Dorthe Høyer er netop tiltrådt stillingen som Area Sales Manager, Sjælland og Øerne, hos den hastigt voksende svenske producent af arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj, Blåkläder Workwear Danmark.

Stillingen giver Dorthe Høyer det overordnede ansvar for Blåkläders salg af ansvarligt produceret arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj til både mænd og kvinder i den østlige del af det danske marked. Desuden skal Dorthe Høyer i tæt parløb med Blåkläders øvrige salgschefer samt virksomhedens Country Manager være med til at opretholde virksomhedens fortsatte vækst herhjemme. 

Dorthe Høyer kommer fra en stilling som sælger hos Leca, hvor hun har været ansat siden 2021. Dorthe Høyer har arbejdet med relations- og tillidsbaseret salg, rådgivning og kommunikation i mere end 20 år.

MØD DORTHE PÅ LINKEDIN HER 

For yderligere information, kontakt venligst:

Dorthe Høyer, Area Sales Manager Sjælland og Øerne, Blåkläder Workwear Danmark, 21 77 01 27 / dorthe.hoeyer@blaklader.com 
Jørgen Christiansen, salgschef, Blåkläder Workwear Danmark, 21 77 01 35 / joergen.christiansen@blaklader.com 
René Christiansen, Country Manager, Blåkläder Workwear Danmark, 21 77 02 94 / Rene.Christiansen@blaklader.com 
Presseservice og billeder: Jacob Lange, Lange PR, 20 76 30 20 / jacob@langepr.dk
Om Blåkläder

Blåkläder blev grundlagt i den svenske by Svenljunga i 1959, og virksomheden udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sikkerhedsfodtøj til alle professionelle faggrupper inden for håndværksfagene, industrien, transportsektoren, produktion og service. Blåkläder står for kvalitet, holdbarhed og funktionalitet, som virksomheden konstant arbejder med at forbedre. Virksomheden sælger sine produkter i 20 lande, og hovedkontoret ligger fortsat i Svenljunga i Sverige. Blåkläder har sine egne fabrikker i Sri Lanka og Myanmar, mere end 6.000 ansatte og en årlig omsætning på 2,4 mia. svenske kroner. Det gør Blåkläder til en af verdens førende producenter af kvalitetsarbejdstøj og det største brand inden for arbejdstøj i Norden. Læs mere på www.blaklader.com 

Blåkläder Workwear ApS
Juelstrupparken 10A, 1. tv.
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33369409
P nummer: 1016518561

Kontaktperson

Solvej Asmussen
Digital Marketing
+45 30809796 solvej.asmussen@blaklader.com

Send til en kollega

0.031