23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Glasurit investerer i tempofyldte kundeevents: "Vi vil sprede glæde og skabe møder i branschen"

I foråret og sommeren 2024, med start i midten af februar, arrangerer Glasurit Nordic GoKart Championship. Kunder vil blive inviteret til regionale og nationale kvalifikationskonkurrencer i Sverige, Danmark, Norge og Finland, og vinderen af den nordiske finale inviteres til en Formel 1-rejse til Monza i Italien. - Med dette initiativ ønsker vi at inkludere Glasurits brugere i endnu højere grad. Fokus har ofte været på værkstedsejerne, og nu vil vi gerne vise malerne, dem der bruger vores produkter hver dag, hvor meget vi værdsætter deres engagement og viden," siger Michael Wiborg, Marketing Manager Nordics.

For Glasurit er kunderne i centrum, og det er ikke bare noget, man siger. Glasurit har i mange år arrangeret populære events, bl.a. rejser med GlasuritClub til steder som Las Vegas og Bologna. 

- Alle vores kundearrangementer har til formål at give vores kunder glæde og motivation, men også at skabe forudsætninger for videndeling, kompetenceudvikling og inspiration inden for branchen. At mødes uden for arbejdet giver plads til vigtige diskussioner, kreativitet og ideer, der giver energi til og gavner hele lakeringsbranchen. 

Stor geografisk spredning med regionale kvalifikationskonkurrencer

Glasurit Nordic GoKart Championship består af i alt 19 regionale konkurrencer i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Finalerne for hvert land afholdes i maj. 

- Takket være den store geografiske spredning i landene er der gode muligheder for, at alle Glasurit-kunder kan deltage, og vi håber på et stort fremmøde fra nord til syd. 

Partner-samarbejde giver merværdi

Glasurit har et bredt samarbejde med andre virksomheder i branchen.

- Vi har en lang historie af godt og tæt samarbejde med flere industripartnere. Sammen med dem ser vi frem til at tilføje det gyldne touch til hvert arrangement, fra kvalifikation til finale.

The winner takes it all

Den heldige vinder belønnes med en Formel 1-rejse til Monza i Italien. Turen inkluderer også et heldagsprogram på Glasurits Refinish Competence Centre (RCC) i Cesano Maderno, lige uden for Milano.

- Den 18. juni afholdes den nordiske finale i Göteborg, Sverige. Denne begivenhed vil være et ekstra funklende højdepunkt for både finalister og tilskuere, her vil det være ekstra alt. Hos Glasurit er vi glade for at kunne kåre en velfortjent vinder, som skal rejse til Italien og nyde endnu flere fantastiske fartoplevelser, siger Michael Wiborg, Marketing Manager Nordics.

 

Fakta om Glasurit Nordic GoKart Championship:

Maks. 2 deltagere pr. virksomhed. Max. 15 deltagere pr. Grand Prix, først til mølle. Deltageren må ikke være professionel gokartkører eller medlem af en gokartklub. 

1. og 2. pladsen fra den nationale finale går videre til den nordiske finale.  

 

Partnere og eventsponsorer:

Mirka, Hedson Technologies, Anest Iwata Scandinavia, Scangrip, SATA, Blåkläder.

 

Glasurit Autolak
Kalvebod Brygge 45, 2.,
1560 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10077214
P nummer: 1008817703

Kontaktperson

MW
Michael Wiborg
Regional Marketing Manager Nordics, UK, Poland
michael.wiborg@basf.com

Send til en kollega

0.064