23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tarpgaard har fuld tillid til Knud Gades kranchauffører

Facadevirksomheden Tarpgaard A/S har siden 2019 haft et upåklageligt samarbejde med Knud Gade A/S. Alt spiller, når de tunge glasfacader skal hejses og monteres på blandt andet parkeringshuse og kontorbygninger.

Facadevirksomheden Tarpgaard A/S, med hovedsæde i Fredericia, arbejder med facadelukninger på større kontorhuse, erhvervsbyggerier og p-huse over hele landet, på Færøerne og i Tyskland.

– Vi laver specialopgaver med præfabrikerede facader, som vi monterer på bygningerne. Det er for eksempel det flotte p-hus ved Vejle Sygehus eller Lundbecks nye kontorhus i Valby. Materialet er glas og alu-konstruktioner på 500 kg eller mere, som skal monteres med stor præcision og sikkerhed, siger medejer Søren Thrane Henriksen og fortsætter.

– Knud Gade tager sig af transport og hejs af glas og elementer. Det er gode, dygtige medarbejdere, der er meget professionelle og fleksible. De møder gerne før eller bliver ekstra, hvis det er nødvendigt. Vores folk kender og værdsætter Knud Gades kranchauffører, og det er altafgørende, at tilliden og rutinerne er på plads, for at sikkerheden er i top på byggepladsen.

Læs hele kundecasen på Knud Gades hjemmeside

Knud Gade A/S
Englandsvej 3
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14257233
P nummer: 1000708906

Kontaktperson

Martin Gade
Direktør
martin@knudgade.dk

Send til en kollega

0.031