23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PASCHAL investerer i ny renseproces

En automatiseret proces, som reducerer gennemløbstiden væsentligt og fjerner manuelle arbejdsprocesser.

PASCHAL udlejer alt til betonstøbning i forbindelse med professionelt byggeri. Ud over udstyr til betonstøbning udlejer PASCHAL alle typer stilladser, understøtninger og alt andet, der skal bruges af sikkerhedsudstyr til byggeri.

PASCHALS egenproduktion er koncentreret om forskallingselementer til væg- og søjleforskalling. Disse bliver produceret på fabrikken i Tyskland.

Når forskallingselementerne har været anvendt i byggeriet, bliver de som lejet udstyr returneret til PASCHAL-Danmark, hvor de nu skal renses inden næste udlejning.

PASCHAL ønskede at automatisere denne rense- og sorteringsproces,
ikke kun for at fjerne den manuelle håndtering; men også for at nedbringe den tid, som elementerne er i virksomheden og ikke ude hos kunderne. Til formålet havde PASCHAL bygget en ny hal, og vi blev valgt til at levere transportanlægget.

Selve anlægget består af en rensemaskine, drevne rullebaner med kædevinkelføringer og udrevne faldrullebaner – og naturligvis med tilhørende el-styring i form af trykknappaneler.

Rullebaneanlægget er malet i en farve, som vi ikke maler ofte – orange –  som er Paschals farve i deres logo. Dejligt at male i anden farve end blå, grå og grøn! – og det er flot!

Forskallingselementerne er ikke specielt tunge, max. 400 kg, men de kan være store, fra en længde på 2.70 m og en bredde på 2,40 m og nedefter. Derfor er banerne 2,7 m brede.


Læs mere på vores hjemmeside

Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System
Hjaltevej 16, Skovby
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16440973
P nummer: 1001099712

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047