23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED! Nu kan du også tanke flydende LNG i Hirtshals

I 2022 åbnede Q8 Danmarks første tankstation med LNG til lastbiler i Padborg, som har været en succes, og nu bliver endnu et vigtigt skridt taget. Den 7. februar åbnede LNG-anlæg officielt i Hirtshals.

Flydende LNG er allerede et udbredt brændstof i flere dele af Europa og vores første danske anlæg ligger tæt på grænsen, i Padborg. Vi har set frem til at kunne udvide netværket, og det gør vi nu med åbningen af et nyt, fuldautomatisk LNG-anlæg i Hirtshals. Dermed sikrer vi godstransporten hele vejen gennem Danmark og videre nordpå med mindre klimabelastende brændstoffer. 

I samarbejde med Hirtshals Havnefond og Hirtshals Transport Center har vi nu åbnet en af landets første tankstationer med flydende naturgas (LNG) til lastbiler. Med åbningen bliver den såkaldte Jyllandskorridor fra den dansk-tyske grænse til Hirtshals den første længere strækning i Danmark, hvor gasdrevne lastbiler kan bruges på lige fod med traditionelle, dieseldrevne lastbiler.

Er du klar til, at tænke alternative brændstoffer? Få professionel rådgivning og hjælp til, at omstille til en mindre klimabelastende transportløsning. Kontakt os i dag på telefon 7012 8888

Q8 Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 17
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61082913
P nummer: 1003139034

Kontaktperson

TL

Send til en kollega

0.047