23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Green Energy ansætter ny europæisk salgsdirektør

René Kirkegaard tiltræder som europæisk salgsdirektør hos Green Energy for at realisere organisationens vækstambitioner

Udløber
30. april 2024

Green Energy er stolt over at annoncere udnævnelsen af René Kirkegaard som virksomhedens nye europæiske salgsdirektør. Med en stærk forpligtelse til bæredygtighed og en imponerende track record inden for forandringsledelse bringer René Kirkegaard ekspertise inden for kommerciel ledelse og energioptimering, der vil styrke Green Energy's position som en førende aktør inden for grøn energi.

Fremme en bæredygtig fremtid
René Kirkegaard bringer en imponerende karriere og erfaring som CEO for Frese Armaturen GmbH og salgsdirektør for Europa & Eurasien hos Frese. Tidligere har han også haft stillinger som forretningsenhedsdirektør for Merchant & Offshore Marine samt generel salgs- og marketingchef hos Johnson Controls. Disse erfaringer har givet ham en solid forståelse af markedet og en succesfuld tilgang til at nå salgsmål.

"Jeg ser frem til at deltage i reduktionen af emissioner fra både transport- og byggesektoren med state-of-the-art letvægts- og nemt installerede solcelleløsninger," siger René Kirkegaard og tilføjer: "Selvfølgelig ser jeg også frem til at styrke Green Energy's position på markedet og forfølge vores ambitiøse salgsinitiativer, der vil hjælpe med at udvide vores indflydelse og forme en mere bæredygtig fremtid."

Sikre vækst og styrke salg
René Kirkegaard er kendt for at lede med kerneværdierne tillid, respekt og ærlighed og har en passion for bæredygtighed, energioptimering og udvikling af mennesker og ledere. Hans interesse for energioptimering og bæredygtighed gør ham til en ideel match for Green Energy's mission om at fremme ansvarlig energiforbrug og produktion samt klimahandling.

"Salgsafdelingen er begejstret for at byde René velkommen som salgsdirektør og er klar til at forfølge vores salgsmål for i år. René har en lang og succesfuld track record både som CEO og salgsdirektør og vil bidrage med sin viden og sit netværk," siger Per Schmeltz, CSO hos Green Energy.

Under ledelse af René Kirkegaard ser Green Energy frem til at fortsætte sin forpligtelse til at levere innovative og bæredygtige energiløsninger til kunder over hele verden.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.063