23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå katastrofale skader, når du løfter el- og hybridbiler.

Når det handler om at løfte el- og hybridbiler, kræver det ofte ekstra forsigtighed, når du løfter køretøjerne.

I takt med at el- og hybridbiler bliver mere og mere populære, er det afgørende at sikre, at løftet udføres korrekt og uden risiko for skader.

Vores vogn- og mærkespecifikke løftekonsoller er skræddersyet til at imødekomme dette behov. De sikrer, at bilens vægt fordeles korrekt, og at løftet udføres sikkert, hvilket beskytter både bilens chassis og batterisystem.

Vi tilbyder et bredt udvalg af løftekonsoller og forhøjersæt til forskellige platforme og producenter - og du finder dem alle på vores hjemmeside.

Vil du være ekstra skarp på løft af el- og hybridbiler, så læs med herunder, hvor Dennis Hundebøl giver dig 4 gode råd til et sikker løft.

SE VORES UDVALG HER

 

4 GODE RÅD TIL LØFT AF EL- OG HYBRIDBILER

LØFT UDEN SKADER
En af de største forhindringer for værksteder, der ønsker at servicere el- og hybridbiler, er ikke at have de rette værktøjer eller beskyttelsesudstyr.

Tværtimod er det afgørende, at løfte køretøjerne korrekt for at undgå skader på batteripakker og undervogne.

 1. FIND DE KORREKTE LØFTEPUNKTER
  De fleste el- og hybridbiler har specifikke løftepunkter i undervognen. Det er afgørende at bruge disse for at undgå skader og sikre en sikker løftning.

 2. VÆLG DEN RIGTIGE LIFT
  Næsten enhver lift kan løfte en el- eller hybridbil, men det er vigtigt at vælge den rigtige type og bruge den korrekt.

  En kørebanelift kan være en sikker løsning, men den kan dog blokere adgang til visse komponenter under køretøjet. Og bruger du en donkraft er det vigtig at anvende de korrekte adaptere.

  2-søjlede lifte kan kræve lave løftearme for at komme under bilen og nå løftepunkterne - brug altid korrekte løftepuder.

  Ved sakselifte er det vigtigt at sikre sig, at platformene er lange nok. Igen her skal du bruge rigtige klodser, så du ikke skader bilen.

 3. KORREKT PLACERING AF BILEN
  Som alle andre biler er det vigtigt at bilen, bliver korrekt placeret på liften.
  Ved el- og hybridbiler er det ikke altid nok, at sætte gearet i N, med derimod skal du aktivere servicemode el. lign. Aktiveringen af dette kan også bidrage til, at forhindre skade på luftaffjedringen på visse modeller.

 4. TYNGDEPUNKT
  El- og hybridbiler kan have et andet tyngdepunkt, sammenlignet med biler med forbrændingsmotorer. Oftest sendes tyngdepunktet længere bagud på bilen, og det her vigtigt, at kontrollere stabiliteten af bilen på liften - inden du løfter den helt til vejrs.

Har du spørgsmål omkring valget løftekonsoller, kan du enten svare denne mail eller hive fat i os på 76 15 25 00

FLEX1ONE A/S
Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27448992
P nummer: 1010223365

Kontaktperson

FA
FLEX1ONE A/S
salg@flex1one.dk

Send til en kollega

0.047