23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED: Stenhøj får nyt brand

Vi tilføjer et helt nyt brand til vores i forvejen stærke portefølje af kompressorer. Med lanceringen af RENNER kan vi nu tilbyde endnu et high-end brand, som garanterer pålidelige, robuste og energieffektive skruekompressorer.

 


Stærk tilføjelse til eksisterende portefølje

RENNERs kompressorer er udviklet med fuld fokus på styrke, høje kvalitetsstandarder og med øje for kundernes behov. Derfor sætter kompressorerne nye standarder inden for pålidelighed, robusthed og energieffektivitet, hvilket garanterer en stabil trykluftsforsyning af højeste kvalitet.

Med lanceringen af RENNER-skruekompressoren tilføjer Stenhøj endnu et high-end brand til deres eksisterende sortiment, som dermed er med til at imødekomme virksomhedens store efterspørgsel på kompressorer rundt om i landet.

Inden for skruekompressorer har Stenhøj i forvejen det velkendte brand CompAir. Inden for stempelkompressorer er high-end brandet Stenhøj, som garanterer en velkendt, stærk og driftssikker kompressor, der leveres med en pålidelig støbejernsblok.  Derudover tilbydes brandet GIS, der stræber efter at forene moderne konstruktionsløsninger med god kvalitet.

Med den seneste RENNER-tilføjelse kan Stenhøj nu tilbyde en endnu større portefølje af produkter, som til sammen dækker de behov, der måtte være på ethvert værksted eller industri.


Kontakt os allerede i dag for at høre mere 76 82 12 22

www.stenhoj.dk/kontakt

 

Stenhøj
Barrit Langgade 188-190
7150 Barrit
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16174394
P nummer: 1001185952

Kontaktperson

Pia Hansen
Marketing- og kommunikationsansvarlig
+45 24954159 pha@stenhoj.dk

Send til en kollega

0.047