23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød en Stenhøj medarbejder

Hos Stenhøj er vi et stort team af engagerede medarbejdere inden for både salg, service, digitalisering, marketing, supply chain, økonomi og HR.

 

 

Én af vores medarbejdere er Nicolai Lykke Jensen, som er Product Manager – og så er Nicolai ikke mindst vores dækspecialist!


Som Product Manager sammensætter Nicolai vores produktsortiment og priser inden for dækmaskiner, balancemaskiner, 4-hjulsudmålere og ADAS-kalibreringsudstyr, som han også står for at sælge i det daglige. Og som specialist i vores portefølje af dækudstyr er Nicolai den helt rette til at rådgive dig, hvis du står og skal opdatere din dæklinje.


Nicolai har været en del af Stenhøj-teamet i knap et år, og han kommer med stor erfaring inden for autobranchen, som han har været en del af, siden han var 17 år. Her har han bl.a. været tekniker på et autoværksted, undervist på teknisk skole og arbejdet med salg af løfteudstyr.


Nicolai fortæller selv: ”Stenhøj er en arbejdsplads, hvor der må siges at være fart over feltet, da dagene sjældent er ens, og her er i den grad fokus på at følge med autobranchens udviklingshastighed. Og så giver man gerne en ekstra indsats og går en ekstra mil for at hjælpe sine kolleger.”

 

Du kan kontakte Nicolai på mobil 26 34 14 16 og på mail nje@stenhoj.dk 

www.stenhoj.dk/kontakt

Stenhøj
Barrit Langgade 188-190
7150 Barrit
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16174394
P nummer: 1001185952

Kontaktperson

Pia Hansen
Marketing- og kommunikationsansvarlig
+45 24954159 pha@stenhoj.dk

Send til en kollega

0.047