23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du Wake Up ⏰ med os?

ESG, CSR, SDGs? Du kender termerne, men ved du også, hvad de helt konkret kræver af dig og din organisation i 2024?

Bæredygtighed er for alvor på agendaen, og kravene til danske virksomheder skærpes. Derfor vil vi gerne tale mere om bæredygtighed. Men ikke på den tunge måde, for der er rigeligt med kompleksitet i debatten allerede. Vi vil hellere tage nogle små skridt i den rigtige retning sammen med dig, og hjælpe dig med at sætte foden rigtigt.

Helt nede på jorden.

Derfor lancerer vi en digital klub af bæredygtighedsentusiaster: Wake Up⏰. Du kan nemlig se frem til at modtage en mail hver mandag morgen af en af vores bæredygtighedseksperter, der tager fat i et højaktuelt emne om social, økonomisk eller miljømæssig bæredygtighed.

Det koster dig ikke noget at være med.

Til gengæld vil du få:

  • Et ugentligt boost til dit arbejde med bæredygtighed fra 4 eksperter, der til dagligt hjælper forskellige virksomheder med at få greb om den store bæredygtighedsagenda.
  • Et netværk af digitale kolleger, der ligesom dig skal finde løsninger på lovmæssige krav og fremtidens bæredygtige forretningsstrategier. Dem skal vi jo løse sammen!
  • Et indblik i konkrete løsninger, konkrete handlinger, do’s and dont’s, der kan gøre det “tunge arbejde” lidt mere tilgængeligt for dig - og resten af din organisation. Ikke mindst.


Ja tak, tilmeld mig Wake Up ⏰

 

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046