23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Top-10: Her er de mest populære firmabiler i 2024

De danske virksomheder går fra udstødning til opladning. En dugfrisk opgørelse for første kvartal af 2024 viser, at virksomhederne er helt elektriske, når det kommer til valg af firmabiler. Og så er en tidligere favorit tilbage som det mest populære bilmærke.

Udløber
31. maj 2024

Du ser ikke syner. Antallet af Tesla-biler på de danske veje er eksploderet det seneste år, og du kan efterhånden ikke undgå at se stribevis af de ofte hvide elbiler suse forbi. Og interessen er fortsat stor hos de professionelle bilister.

I de første tre måneder af 2024 holder Model Y nemlig fast i førerpositionen som den mest populære model hos erhvervskunderne i Nordania Leasing. Men det er ikke uden konkurrence.

"Hvor vi i begyndelsen af 2023 oplevede et af de største prisfald nogensinde, har Tesla omvendt hævet prisen en smule i år, så selvom Model Y fortsat har en stærk appel som en veludstyret, rummelig og effektiv elbil, ser vi en betydelig nedgang i bestillingerne, når vi sammenligner med sidste år" siger Jens Haarmark Nielsen, chef for Fleet Management i Nordania Leasing. 

Stjernen tilbage på toppen
Der er dog også grund til at fejre de friske tal i det sydtyske, for Mercedes har med hele tre modeller i top-10 genoprettet sin position som det mest populære bilmærke blandt firmabilisterne.

"Mercedes har formået at tilpasse sig de skiftende præferencer hos kundernes med en bred vifte af modeller. Og med endnu en prisjustering i første kvartal, hvor de elektriske modeller blev endnu mere attraktive, ligger tyskerne lunt i svinget hos vores kunder," forklarer Jens Haarmark Nielsen.

Læs meget mere om listen her

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78867612

Kontaktperson

ES
Esben Skrumsager
essk@nordania.dk

Send til en kollega

0.093