23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye robuste inklinometre til både dynamiske og statiske applikationer

Tyske Kübler har lanceret to nye inklinometre, IN6x og IN7x til dynamiske applikationer og barske miljøforhold. Oplagt til bl.a. maskiner med flerdimensionelle bevægelser. Følsgaard forhandler og optimerer opsætningen til den enkelte kundes applikationer.

Tyske Kübler har udvidet deres produktsortiment inden for inklinometre med de nye IN6x og IN7x modeller. Disse modeller, tilgængelige med enten analogt output eller IO-Link interface, tilbyder præcise målinger af 1-dimensionelle hældninger op til 360° eller 2-dimensionelle hældninger inden for et måleområde på ±85°.

De er huset i plast og byder på enkle programmeringsmuligheder, hvor brugerne kan tilpasse midtpunkt og endepunkter via en teach-adapter. Yderligere tilpasningsmuligheder som rotationsretning, filterindstillinger og udgangssignaler kan defineres gennem FDT/IODD softwaren PACTware. Med tre LED'er og vaterpasfunktion understøttes hurtig idriftsættelse og transparent drift. Disse inklinometre er robuste, fungerer i temperaturer fra -40°C til +85°C og tilbyder høj beskyttelsesklasse IP68/IP69K, hvilket sikrer pålidelighed selv under ekstreme forhold.

IN7x-modellen benytter desuden et gyroskop sammen med en accelerationssensor (MEMS) til at forbedre målingen i dynamiske anvendelser gennem en algoritme, der kombinerer acceleration og rotationshastighed for hurtigere resultat.

For yderligere oplysninger om inklinometre og valg af den rette type, kontakt Palle Nielsen, Product Engineer, Automation, hos Hans Følsgaard A/S på psh@folsgaard.com eller 43 20 86 35.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

Palle Nielsen
Product Engineer - Automation
+45 43208635 psh@folsgaard.com

Send til en kollega

0.078