23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bilvask Nyt ! - Ninki Bilvask bliver Forhandler af Christ Carwash

Ninki Bilvask, har eksisteret siden 1995. Vi kan bryste os med at være den virksomhed der har den bredeste erfaring indenfor bilvask i Danmark, Bl.a. som virksomheden der fik etableret Istobal i Danmark. I dag servicerer og leverer Ninki vaskeanlæg i hele landet med henblik på vores kunder kan tilbyde de bedste og trygge rammer for forbrugerne når de skal vaske deres køretøj. Derfor har vi udviklet ”Ninki Smart” remote system, der har fat i anlægget helt ud til forbrugerniveau, derved er det sjældent at nogen kører forgæves når der skal vaskes bil. Og har du et ubemandet anlæg monterer du en ”MultiPay” betalingsterminal, for en optimal kundeoplevelse.

Hos Ninki bilvask er vi altid åbne overfor nye muligheder, og kort tid efter nyheden om at Christ havde mistet sin forhandler i Danmark, begyndte vi at udarbejde en business plan på, hvordan Ninki ville kunne begå sig, hvis vi overtog agenturet. Og straks efter, nærmest samtidig, indgik vi forhandlinger med Christ.

Vi glæder os til at vi pr. 1. maj 2024 kan kalde os ”Christ forhandler”

Det bliver en større omvæltning, og vi er i fuld gang med forberedelserne, således at vi kan servicere vore nuværende og kommende kunder med Christ maskiner og vedligeholdelse af disse: Men vi glæder os til at komme i gang og tror på at vi med kombinationen af markedets bedste overvågningssystem ”Ninki Smart” og et stærkt produkt som Christ, kan tilbyde de mest velkørende vaskehaller i Danmark. 

Christ Carwash Systems (Otto Christ AG), har hovedsæde I Memmingen I det sydlige Tyskland, og har siden 1963 været en af de ledende producenter af bilvask i Europa. 
Det er en virksomhed der er i konstant udvikling. De producerer de fleste dele af maskinen selv, for at opretholde en ensartet kvalitet, og har derfor begrænset brug af underleverandører.
I Danmark vil vi typisk opleve deres stærke kompetencer indenfor maskiner til autoforhandlere, servicestationer, vognmænd og busvognmænd. 

Et produkt som vi ser, vokser kraftigt på det danske marked er ”Vask Selv”, og der vil vi nu kunne levere løsninger i alle størrelser og udgaver. Da Christ har alt fra fritstående til hele konstruktioner med overbygning i meget brugervenlige versioner.

Ninki vil fremtiden være din leverandør og servicepartner indenfor vask at alle typer køretøjer, inkl. Kemi, betalingsløsninger, biologisk vandrens samt overvågning.
Har i brug for en dialog om mulighederne for en vaskeløsning fra Ninki. 
Kontakt venligst. Ninki Bilvask på tlf. +45 93 903 903.
Eller Carsten Bo Petersen direkte på tlf. 9215 5572 / CP@ninki.dk

Ninki Bilvask ApS
Fuglevænget 20, Mønsted
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38545892
P nummer: 1007631088

Send til en kollega

0.094