23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lad PlusPack være din partner i at levere enestående madoplevelser til dine kunder.

Vores plastemballage er skræddersyet til restaurationsbranchen og er designet til at imødekomme behovene i en travl og krævende drift. Med vores bistro bakker kan du trygt præsentere dine kulinariske mesterværker, uanset om det er til afhentning, levering eller cateringarrangementer.

Udløber
31. maj 2024

Vores produkter er ikke kun praktiske og holdbare, men de lever også op til standarder for fødevaresikkerhed og kvalitet. Med vores emballage kan du være sikker på, at dine kunders måltider forbliver friske og velsmagende, fra køkkenet til deres bord. Vores sortiment af forskellige størrelser og former giver dig fleksibilitet til at præsentere dine retter på den mest attraktive måde.

Uanset om du driver en lille café, en travl restaurant eller en stor cateringvirksomhed, kan vores plastemballage hjælpe med at optimere din drift og øge din effektivitet. Spar tid, penge og besvær med vores pålidelige og prisvenlige løsninger.

Lige nu får du hele 60% rabat, på alt take-away emballage. Gælder så længe lager haves.

Kontakt os i dag og høre mere om, hvordan vores PlusPack produkter kan være en værdifuld ressource for din virksomhed. Lad os sammen skabe uforglemmelige madoplevelser for dine kunder.

Se hele vores sortiment at Pluspack og take-away emballage her. 

Dansk Transport Emballage A/S
Oksbølvej 97, Hammelev
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20200375
P nummer: 1003465125

Kontaktperson

RIR
René Ib Reher
rene@dtemballage.dk

Send til en kollega

0.031