23948sdkhjf

Odense Havn ændrer selskabsform til kommunalt A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lindø Port of Odense

Odense Byråd har i aftes besluttet, at Odense Havn pr. 1. januar 2017 omdannes fra kommunal selvstyrehavn til kommunalt ejet A/S.

Odense Byråd har i aftes besluttet, at Odense Havn pr. 1. januar 2017 omdannes fra kommunal selvstyrehavn til kommunalt ejet A/S. Ejerforholdet er uændret som selvstændigt kommunalt selskab, men den nye selskabsform giver havnen mulighed for at fusionere med datterselskabet Lindø Industripark A/S.

Det nye fælles selskab, der får navnet LINDØ port of ODENSE A/S, fungerer på organisatorisk niveau allerede som én enhed, idet denne sammenlægning, for opnåelse af synergier i moder- og datterselskab, blev foretaget allerede ved Odense Havns køb af Lindø Industripark A/S i 2014.

Det nye samlede selskab vil forenkle de regnskabsmæssige rutiner betragteligt. Kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere vil opleve klarhed i forhold til havnen som én enhed uanset valg af terminal – og ejerskab og strategiske beslutninger omkring havnens fremtid samles i én fælles bestyrelse. Denne sammensættes, så LINDØ port of ODENSE A/S, Danmarks 3. største havn, er rustet til at opfylde de ambitiøse mål, der er lagt for havnens udvikling og vækst i forhold til nationale og internationale aktiviteter.

Se hele pressemeddelelsen på nedenstående link:

http://www.lpo.dk/wp-content/uploads/2016/11/20161110-Pressemeddelelse-LPO-AS-www.lpo_.dk_.pdf

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lindø Port of Odense

Kystvejen 100
5330 Munkebo
Danmark
Lindø Port of Odense

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.116