23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DS Stålkonstruktion har taget hul på stort projekt for Dansk Salt A/S ved Mariager Fjord

DS Stålkonstruktions afdeling for specialkonstruktioner står for projektering, fremstilling og montering af specialdesignede stålkonstruktioner til en kapacitetsudvidelse af Dansk Salt A/S, som ligger blot 20 minutter fra DS Stålkonstruktions egen produktion og domicil.

Særligt ved projektet er den tætte relation mellem de lokale aktører i Mariagerfjord Kommune, som hovedsageligt står for opførslen af projektet. Et samarbejde, som forstærkes af virksomhedernes tilknytning til lokalområdet, og hvor gensidig tillid og engagement er nøgleord.
 
Det er ikke første gang, at DS Stålkonstruktion leverer stål til projekter i området omkring Mariager Fjord, og i projektering og planlægning har det været værdifuldt, at virksomheden har kunnet gøre brug af sin erfaring med at bygge i det aggressive miljø ud til vandet. Byggeriet til saltproducenten skal kunne holde til salt – både indefra og udefra – og netop i det øjemed har Dansk Salt A/S sat sin lid til DS Stålkonstruktions ekspertise.
 
I uge 13 kunne montageteamet i DS Stålkonstruktion montere de første etager på det i alt 35 meter høje procestårn. DS Stålkonstruktions bidrag til projektet omfatter derudover platforme, trapper og rørbroer, som skal monteres til sommer.
 
Dansk Salt A/S er en del af den hollandske koncern Nobian, som har selskaber i flere europæiske lande. Virksomheden leverer blandt andet salt til medicinal- og pharmaindustrien og fødevareindustrien samt den kemiske industri. Med sin lokale forankring har saltproducenten ved Mariager stor indflydelse på området, og udvidelsen af fabrikken betyder nye, energieffektive løsninger, som for eksempel kan bruge overskudsvarme fra produktionen til at forsyne boliger i området.
 
Udvidelsen af fabrikken på Hadsundvej er en del af en større vision fra virksomhedens side om at optimere og øge produktionen og samtidig bevare arbejdspladserne i området og gøre produktionen markant mindre klimabelastende. Udvidelsesprojektet tager i den forbindelse vigtige miljømæssige hensyn til det omkringliggende område i forhold til blandt andet biodiversitet og andre af Mariagerfjord Kommunes strategiske målsætninger.
 
DS Stålkonstruktions afdeling for specialkonstruktioner er den perfekte samarbejdspartner til komplekse eller store stålopgaver, og vi er selvfølgelig med lige fra projektering til montage. Kontakt afdelingschef for specialkonstruktioner Simon Stensøe Sterndorff, på sss@ds-staal.dk.
 
Hent inspiration fra vores tidligere projekter i vores referencebibliotek: https://www.ds-staal.dk/da-dk/referencer-1

DS Stålkonstruktion A/S
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1001799816

Kontaktperson

SSS
Simon Stensøe Sterndorff
sss@ds-staal.dk

Send til en kollega

0.047