23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Efteruddannelse kan hjælpe den grønne omstilling i byggeriet på vej

Arkitekter skriger på flere kompetencer inden for grøn omstilling. Sådan lyder resultatet af en ny undersøgelse foretaget af FAOD. Men svaret er måske ligetil: Med Nohrcons Certificering i bæredygtigt byggeri får du nemlig den allervigtigste viden på området på seks intensive kursusdage, som ruster dig og din virksomhed bedre til den grønne omstilling.

FAOD-undersøgelsen viser bl.a., at det ikke er arbejdsgiverne, der som sådan står i vejen for medarbejdernes ønske om at afsætte midler til udvikling på området - det er snarere arbejdspres og travlhed, som udgør den primære udfordring.

Det er derfor ekstremt vigtigt, at den afsatte tid til efteruddannelse er godt givet ud!

Med Nohrcons Certificering i bæredygtigt byggeri får du den allervigtigste viden på området på seks intensive kursusdage, som ruster dig og din virksomhed bedre til den grønne omstilling.

...Og skulle det alligevel knibe med finansieringen, så har SMV:Grønne Kompetencer åbnet op for en ekstra ansøgningsrunde til deltagelse i åbne kurser (voucher 2). Der er deadline d. 6. juni, og Nohrcons Certificering i bæredygtigt byggeri er på Inspirationslisten.

Læs mere om kursusforløbet herunder - og tag initiativet til din grønne kompetenceudvikling. Også hvis du ikke er arkitekt, men anden passioneret part i bygge- og anlægsbranchen:

 

CERTIFICERING I BÆREDYGTIGT BYGGERI

- 6 INTENSIVE KURSUSDAGE I KØBENHAVN 

FRA D. 11. SEPTEMBER - 5. DECEMBER 2024

TILMELD 3, BETAL FOR 2 - INDTIL 6 UGER FØR!

 

Kravene til bæredygtighed i byggeriet øges konstant - hvilket er en god ting. Men det betyder også, at kravene til dine kompetencer stiger tilsvarende.

Fremtidens bygning skal nemlig både være energieffektiv, sund at opholde sig i og skånsom over for miljøet. Samtidig skal den være socialt bæredygtig og have langtidsholdbare og driftsvenlige løsninger.

Det kan godt virke lidt uoverskueligt at leve op til det hele. Derfor er Nohrcon gået sammen med nogle af landets førende eksperter for at tilbyde et intensivt kursusforløb med certificering. 

Du får dermed både et praksisorienteret indblik i bæredygtigt byggeri og dokumentation på dine kompetencer!

 

OVERBLIK OVER KURSERNE OG UNDERVISERNE: 

- Kurserne kan også tages enkeltvis!

 

Dag 1: 
Bæredygtig konstruktion og anlæg i praksis

v/ Trine Bindslev Tree, Seniorkonsulent, Bæredygtigt Byggeri, Rambøll, & Nikolaj Kromann Hellesen, Senioradvokat, Bech-Bruun advokatpartnerselskab

 

Dag 2: 
BR18 anno 2023 og LCA

v/ Amdi Schjødt Worm, Chefspecialist i Bæredygtighed, Arkitema, & Emilie Brisson Stapel, Ph.d.-studerende, BUILD, Aalborg Universitet

 

Dag 3: 
Klimavenlige byggematerialer

v/ Sara Føns Steffen, Bæredygtighedskonsulent, Rambøll, & Torben Valdbjørn Rasmussen, Ph.D. og seniorforsker, BUILD, Aalborg Universitet

 

Dag 4: 
Grønne certificeringer i byggeriet med fokus på DGNB

v/ Stine Holst Pedersen, Specialist i Bæredygtighed & Indeklima, Artelia

 

Dag 5: 
Genbrug, renovering og bortskaffelse af materialer

v/ Rasmus Krag, Projektchef, Artelia

 

Dag 6: 
Styrk dit bæredygtige mindset og skab forandring

v/  Michael Stig Ørbech, Proceskonsulent og skribent, Temene.dk

 

Tilvalgskursus: 
Grønne offentlige indkøb

v/ Mikala Berg Dueholm, Partner, DLA Piper advokatpartnerselskab, Karoline Kyhn, Legal & Procurement Expert, Det Europæiske Miljøagentur, & Mette Stisen, Konsulent, Miljømærkning Danmark

 

LÆS MERE PÅ NOHRCONS HJEMMESIDE:

CERTIFICERING I BÆREDYGTIGT BYGGERI

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.033