23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styretøjs Udmåling når det er bedst.

Intet mindre en markedets smarteste styretøjs udmåler. BASTA !!

Mit nye Agentur Techno Vector som jeg importerer fra Bulgarien har vist sig at intet mindre end et fantastisk produkt. Ikke kun er kvaliteten i top, men funktionaliteten er i absolut topklasse. En udmåling tager nu ca 5 - 6 minutter, endda uden at man skynder sig, og så måler den rigtigt, HVER GANG !!

AutoMester, B. J. Biler i Trige har netop skiftet sin Ravaglioli styretøjsudmåler ud med en moderne 3D udmåler af mærket Techno Vector. Pga begrænset plads foran den 4 søjlede lift havde det indtil nu ikke været muligt at benytte en 3D udmåler. De fleste 3D udmålere har jo et "tårn" med kamera bom stående foran liften. Ofte står dette tårn også i vejen, da man jo ofte passerer forbi foran liften. Dette problem har Techno Vector løst med en smart løsning. I stedet for tårnet med kameraerne strående foran liften, så har man monteret kameraerne på baghjulene, Targets på forhjulene og en reference bom som placeres foran på liften. Kameraerne på baghjulene har ingen inclinometre (dem som måler camber), men udmåler udelukkende ved hjælp af 3D teknologien. Det betyder derfor mindre vedligeholdelse og større stabilitet.

B. A. Maskinservice ApS giver her det første år hele 3 års garanti på al elektronik, og så er der GRATIS software og database opdatering i hele apparatets levetid. 

Der udmåles UDEN løft af bilen ved rullende kompensering, og det er der flere og flere bilfabrikanter som kræver. 

Der er allerede solgt nogle stykker af denne model her i Danmark, og kunderne er begejstrede.

Prisen er på niveau med en almindelig CCD udmåler, så det burde ikke være svært at vælge.

Jeg forventer at denne model får meget stor succes, og et gæt på hvor mange der vil blive solgt om året kunne sagtens blive på en 15 til 25 stykker, men nu må vi jo se.......

Ring og bestil en demo på dit værksted allerede idag.

 

B. A. Maskinservice ApS

Brørupvej 74, 8732 Hovedgård

www.bamaskinservice.dk   -   bamaskinservice@gmail.com

Tlf. +45 2794 8333

B.A.Maskinservice ApS
Brørupvej 74
8732 Hovedgård
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829385
P nummer: 1019302624

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046