23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indstil dit projekt til kåringen af Årets skolebyggeri 2024

Har dit skolebyggeri dét, der skal til for at inspirere fremtidens læringsmiljøer? Nohrcon inviterer nu arkitekter, entreprenører og kommuner m.fl. til at indstille deres innovative skoleprojekter til kåringen af Årets skolebyggeri 2024. Det er 12. år i træk, at prisen uddeles, og selve kåringen finder sted på Nohrcons Konference om fremtidens skolebyggeri 2024 d. 2. oktober i København.

En traditionsrig fejring af innovation og kvalitet

Kåringen af årets skolebyggeri er en festlig tradition, hvor Nohrcon hylder nytænkning og bæredygtige løsninger inden for skolebyggeri og -indretning. Formålet er at fremhæve de projekter, der skaber inspirerende, funktionelle og bæredygtige læringsmiljøer – til gavn for både lokal- og velfærdssamfund.

 

Kan barren hæves endnu mere i 2024?

Nohrcon er nu igen på udkig efter projekter, der hæver barren for, hvordan vi skaber optimale rammer for læring og trivsel. Tidligere vindere som Børne- og Kulturhuset i Høje-Taastrup (2023), Vrå Børne- og Kulturhus (2022), og Erlev skole i Haderslev (2021) har sat en høj standard med deres enestående designs og visionære tilgang, og det bliver spændende at se, om det seneste år har budt på mindst lige så banebrydende skoleprojekter.

 

Kriterier for indstilling

For at kunne deltage skal projekterne være afsluttet mellem d. 28. marts 2023 og 28. juni 2024. De indsendte projekter vil blive vurderet af en uafhængig, kompetent fagjury ud fra deres arkitektoniske kvalitet, funktionalitet, bæredygtighed og ikke mindst, hvordan de understøtter børns læring og trivsel. De nominerede projekter vil ligeledes blive sat til offentlig afstemning, inden vinderprojektet afsløres på Nohrcons Konference om fremtidens skolebyggeri 2024 d. 2. oktober i København. Konferencen er en af flere Temadage om fremtidens skolebyggeri, som også byder på en Studietur til nye og ombyggede skoler og en Studietur til nye børneinstitutioner.

 

Sådan indstiller du dit projekt

Det er enkelt at indstille dit projekt: Udfyld indstillingsformularenNohrcons hjemmeside og send den til Sissel Frydenborg. Det er muligt at læse om tidligere års vindere samme sted. Der er deadline for indstillinger d. 28. juni 2024 kl. 12.00.

 

Gør en forskel for fremtidens generationer

Når du deltager i kåringen, får du en unik mulighed for at påvirke, hvordan vi designer fremtidens skoler. Dine innovative ideer kan starte en vigtig dialog om læring og trivsel. Samtidig får du anerkendelse for dit arbejde. Vi glæder os til at modtage din indstilling,” siger nordisk driftschef i Nohrcon, Ida Kamp Holmstrøm.

 

Nohrcons kåringer

Nohrcon har afholdt kurser, konferencer og studieture om byggeri og offentligt indkøb/udbud siden 2002 – og står også bag kåringen af Årets kontorbyggeri og Årets sundhedsbyggeri.

 

Læs mere om kåringen af Årets skolebyggeri 2024 - eller se alle Nohrcons kommende arrangementer.

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.047