23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kampagne fra Ninki Bilvask på årets maskine til autoforhandlere

Ninki Bilvask har overtaget forhandlingen af "Christ Wash Systems" pr. 1.maj. Og vi er nu klar til at servicere, samt levere maskiner fra det tyske "Christ". Vi har sammensat en pakkeløsning på en maskine der henvender sig til autoforhandlere, der både er stærk på pris og kvalitet

Udløber
31. december 2024

Siden vi overtog forhandlingen af Christ, har vi haft travlt med at skabe et godt fundament. Der skal skabes lagerplads, reservedele skal bestilles hjem, den tekniske stab skal udvides og uddannes. strategier skal besluttes o.s.v.

Nu er vi så langt, så vi er klar til at have travlt. Derfor lancerer vi en kampagne på en maskine der passer godt til vaskehallerne ude hos de danske autoforhandlere;
Christ Cadis C17, med en kampagnepris på 348.000.-

Christ har under udviklingen af deres nye generation haft fokus på flere områder ud over deres altid gode tørre-resultat. Bl.a. er de udvendige dimensioner på maskinen reduceret således at vaskelængden er optimeret med 50 cm. spejlbredden er nu 2.55 = en forøgelse på 15 cm, uden at maskinen er blevet bredere udvendigt. ofte kan vi også øge vaskehøjden med 10 cm mere end man har i forvejen.
Den nye børstetype med længere "strå" , kommer også længere ind på udfordrede steder, og vasketiderne er også blevet optimeret.

Ingen god maskine uden god vedligeholdelse...
Ninki´s serviceprogram sikrer en god og stabil drift, og især "Ninki Smart" vores remote-system, holder maskinens nedetid på et minimum.

Ninki er totalleverandør indenfor bilvask. dvs. kemi til maskinerne, vandbehandling er også en del af vore specialer
Kontakt os gerne for en dialog omkring en god løsning.
CSO; Carsten Bo Petersen tlf. +45 9215 5572

Ninki Bilvask ApS
Fuglevænget 20, Mønsted
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38545892
P nummer: 1007631088

Kontaktperson

Carsten Bo Petersen
+45 9215 5572 CP@Ninki.dk

Send til en kollega

0.047