23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CHEP i Top-5 blandt TIME Magazines mest bæredygtige virksomheder i 2024

Brambles (CHEP), en global leder inden for forsyningskæde og logistik, er netop blevet rangeret af TIME Magazine som én af verdens mest bæredygtige virksomheder.

Med en 4. plads på listen over 500 virksomheder førte CHEP sin branchekategori og var samtidig den eneste virksomhed i transport-, logistik- og luftfartssektoren, der rangerede i top-100.

Med det formål at fremhæve virksomheders ansvar og fremme bæredygtige praksisser blev denne første liste fra TIME Magazine udarbejdet efter en streng metodologi. Statista, en global data- og business intelligence-platform, vurderede omkring 5.000 virksomheder verden over baseret på mere end 20 nøgleindikatorer, og udvalgte til sidst 500 virksomheder for deres gennemsigtighed og engagement i bæredygtighedsmål og initiativer.

Juan Jose Freijo, Brambles' Chief Sustainability Officer, udtaler: "Vi er stolte af at blive globalt anerkendt af TIME for vores bæredygtighedsindsats. Den høje rangering bekræfter den vigtige rolle, vores cirkulære forretningsmodel spiller, samt kraften i vores bæredygtighedsprogram til at skabe stadig mere bæredygtige resultater på tværs af forsyningskæden.

"Vores program er designet til at have en positiv indvirkning ud over vores egne operationer, og sammen med vores partnere og kunder forfølger vi en regenerativ vision for at skabe positive effekter for virksomhed, planet og samfund," tilføjer Dr. Juan Jose Freijo.

Rangeringen af TIME Magazine følger i kølvandet på flere andre bæredygtighedsanerkendelser i 2024 – herunder 1. pladsen i sin branchekategori i Dow Jones Sustainability Index og kåringen som den næstmest bæredygtige virksomhed i verden af Corporate Knights’ Global 100.

Om CHEP

CHEP hjælper med at flytte flere varer til flere mennesker til flere steder end nogen anden organisation på jorden. CHEPs paller, kasser og containere udgør rygraden i den globale forsyningskæde, og verdens største mærker stoler på, at CHEP hjælper dem med at transportere deres varer mere effektivt, sikkert og bæredygtigt. CHEP har skabt en af verdens mest bæredygtige logistikvirksomheder gennem deling og genbrug af sine platforme under en model kendt som 'pooling' og betjener primært industrier inden for hurtigtkørende forbrugsvarer, frugt og grønt, drikkevarer, detailhandel og generel fremstillingsindustri. CHEP beskæftiger cirka 11.500 mennesker og tror på kraften i kollektiv intelligens gennem inklusion, mangfoldighed, og teamwork. CHEP ejer cirka 350 millioner paller, kasser og containere gennem et netværk af mere end 750 servicecentre. Som en del af Brambles Group opererer CHEP i 60 lande inklusiv i Nordamerika og Vesteuropa. For mere information, besøg venligst www.chep.com. 

Chep Denmark
Theilgaards Torv 1C
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28497024
P nummer: 1011168732

Kontaktperson

Send til en kollega

0.11