XXL pakninger og støbte dele fra Parker Prädifa

| Medlemsnyhed | Indrykket af Parker Hannifin Danmark

Omfattende portefølje af drejede pakninger, metalpakninger og kontinuerligt vulkaniserede præcisions o-ringe i store diametre

Parker Hannifin, den førende udbyder inden for Motion & Control teknologier, udvider deres brede program af store pakninger. Ved hjælp af ny produktionsteknologi kan Parker Prädifa nu tilbyde drejede pakninger i high-performance polymere materialer i en diameter op til 4,5 meter, metal C-ringe i en diameter op til 7,6 meter og elastomeriske o-ringe i stort set enhver størrelse.

I en bred vifte af industrier er det normalt, at komponenter og pakninger er specialtilpasset størrelsen af udstyret, og det er ikke unormalt at se pakningsdesign op til flere meter i diameter i nogle sektorer som bl.a. produktionsanlæg, bygninger og rørledninger, tunnel- og mineindustri, energi, high-tech medicin, og luftfart.

Produktion af XXL pakninger til krævende applikationer er ikke kun et spørgsmål om at opskalere know-how af traditionelle pakningsdesign og -bearbejdning. XXL pakninger er udfordrende i design- og testfasen såvel som i forbindelse med håndteringen i produktionsprocessen. Ved brug af specielle compounds, engineering designs og procesteknologi kan Parker Prädifa tilbyde drejede pakninger lavet i polymermaterialer såsom PTFE eller PEEK i diametre op til 4,5 meter, metalliske C-ringe i diametre op til 7,6 meter og elastomeriske o-ringe i stort set enhver størrelse.

Som specialist i engineered materials, engineering design og procesteknologi tilbyder Parker Prädifa en bred portefølje af XXL pakninger og støbte emner i polymerer som bl.a. NBR, EPDM, FKM, PTFE og PEEK såvel som metal.

Præcisions o-ringe i (næsten)enhver størrelse.
Præcisions o-ringe produceres ved vulkanisering i en lukket proces ved brug af kompressions- eller indsprøjtningsteknologi. Dette gør det muligt at producere o-ringe med små dimensionelle tolerancer og med god overfladekvalitet i henhold til ISO 3601-1 og ISO 3601-3. Via fastsatte vulkaniseringsparametre udviser præcisions o-ringe konstant høje mekaniske egenskaber på hele omkredsen. Dette høje kvalitetsniveau er en uundværlig forudsætning for at opretholde en vedvarende god tætningseffekt over lang tid.

Den innovative produktionsteknologi af sammenhængende vulkanisering, som Parker Prädifa bruger, har ingen samlinger, der kan give anledning til utætheder i applikationen. Denne procesteknologi muliggør en kosteffektiv produktion af o-ringe i høj kvalitet med høje mekaniske egenskaber i næsten enhver størrelse - f.eks. >200 mm for industrielle applikationer og >380 mm for specielle applikationer. De tekniske egenskaber af sammenhængende, vulkaniserede o-ringe er sammenlignelige med o-ringe som produceres ved konventionel kompressionsstøbning. Som et resultat af støbeprocessen udgør XXL o-ringene kvalitetsprodukter til udfordrende applikationer.

Udover XXL o-ringe i høj kvalitet tilbyder Parker Prädifa også udvikling og produktion af specialdesignede geometrier i XXL-størrelse. Et bredt udvalg af materialer er tilgængeligt for at imødekomme kravene til applikationen.

XXL pakninger drejet i termoplastiske materialer.
Polymermaterialer som PTFE og PEEK er velegnede til drejning, som gør det muligt at producere både større og mindre antal på en økonomisk måde, idet udgifter til værktøjer ikke er nødvendige.

Parker Prädifa har i årtier drejet komplekse polymere pakninger med en diameter op til 3 meter, men stigende behov for større dimensioner har gjort, at Parker Prädifa har udviklet produktionsteknologien således, at de nu er i stand til at tilbyde diametre op til 4,5 meter i højeste kvalitet. Parker Prädifa arbejder på i fremtiden at kunne tilbyde selv større diametre.

Metalpakninger for barske applikationsforhold.
Den vigtigste form for produktionsteknologi i forbindelse med produktion af metalpakninger i rustfrit stål eller nikkellegeringer er rulning, formning, CNC bearbejdning, svejsning, varmebehandling og coating/plating. I mere end 60 år har Parker produceret metalpakninger og formået at tackle udfordringen ved at skulle producere større og større dimensioner. Parker har specielle formningsmaskiner og udviklet patenteret svejseteknik for at kunne tilbyde fjederaktiverede C-ringe med en diameter op til 7,6 meter. Produktionen af C-ringe understøttes med optimeret varmebehandlingsproces og en galvaniseringsproces, som gør det muligt at producere produkter i høj kvalitet i så store dimensioner. Derudover tilbyder Parker omdrejningsfaste, symmetriske metalpakninger. Disse E-, O- og C-pakninger kan produceres i længder op til 2,3 meter på maskiner, som er specielt udviklet til dette formål.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Parker Hannifin Danmark

Industriparken 35-37
2750 Ballerup
Danmark
Parker Hannifin Danmark

Send til en kollega

0.101